Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 01-10-2006, 23:58
Gabi napisał/a:
zaimponowałeś mi swoją dojrzałością emocjonalną.
A ty mi k*rwa swoją. Bez takich tekstów co? Jego wybór, co robi, jak sobie dobiera partnerki itd. Niektórzy wolą mieć "na każdy dzień po 2 sztuki" zamiast jednej przez kilkadziesiat lat i c*uj nam do tego. Ich wybór, jak jest im dobrze, to w czym problem? Ty napewno zaimponowalas nam swoją dojrzałością O_o. Krótko mówiąc Pani Tolerancyjna - jak masz oceniać ludzi po jednym zdaniu, które Ci osobiście nie przypadło do gustu, to lepiej milcz. Bo inaczej to będzie naprawde żałosne.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Wysłany: 02-10-2006, 00:02
A co, nie mogę być złośliwa?
Będę mówić co myślę bo tak mi się podoba. Dobieranie sobie dziewczyny/ faceta głównie na podstawie wyglądu jest dla mnie niedojrzałe. Ale jego sprawa co robi, mam to gdzieś. Ale skoro pisze na forum, to musi się liczyć z oceną- niekoniecznie pozytywną.
Nie rozumiem dlaczego zabolał Cię ten post, szukałeś punktu żeby się do mnie doczepić?
dlaczego zerwalem?? bo to zła kobieta była.
poprostu ktoregos dnia na nia spojrzalem i pomyslalem- ja cie poprostu nie lubie,nie mam o czym rozmawiac i w ogole jakas taka jestes nijaka,to z nia zerwalem
dlaczego zerwalem?? bo to zła kobieta była.
po prostu ktoregos dnia na nia spojrzalem i pomyslalem- ja cie po prostu nie lubie,nie mam o czym rozmawiac i w ogole jakas taka jestes nijaka,to z nia zerwalem
widze, że bardzo.. konkretny chłopak jesteś
ja zerwałam, bo na początku było fajnie, później była tylko rutyna
_________________ ..nigdy nie wiesz, co przyniesie nowy dzień..
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 02-10-2006, 00:45
Gabi napisał/a:
Dobieranie sobie dziewczyny/ faceta głównie na podstawie wyglądu jest dla mnie niedojrzałe
Jest to absolutnie normalne i akceptowalne, tylko trzeba sobie zdawać z tego sprawe. Przecież jest jasne, że człowiek nie będize z kimś, kto go absolutnie odpycha fizycznie O_o.
Gabi napisał/a:
Nie rozumiem dlaczego zabolał Cię ten post, szukałeś punktu żeby się do mnie doczepić?
A tak, zajebiście mi zalezalo zeby akurat Tobie dosrać -_-.
Po prostu nie lubie, jak jedni się ostentacyjnie uważają za lepszych od drugich, choćby mieli do tego jakieś teoretyczne powody. Nikt nam nie dał moralnego prawa osądzać innych.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Ostatnio zmieniony przez Popiel 02-10-2006, 00:47, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 02-10-2006, 06:41
Popiel napisał/a:
est to absolutnie normalne i akceptowalne, tylko trzeba sobie zdawać z tego sprawe. Przecież jest jasne, że człowiek nie będize z kimś, kto go absolutnie odpycha fizycznie O_o.
Tyle że ten koleś napisał, że był z nią tylko dlatego że była ładna i łatwa.
Gdybym była na jej miejscu i to przeczytała, dostałby w mordę.
Popiel napisał/a:
Po prostu nie lubie, jak jedni się ostentacyjnie uważają za lepszych od drugich, choćby mieli do tego jakieś teoretyczne powody.
Krytykuję. Po prostu piszę co o tym sądzę, jak wszyscy na tym forum. I sama liczę się z krytyką, nie jestem jakaś święta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum