Z okazji Twoich urodzin [wybacz, że zapomniałam] życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Szczęścia, zdrowia, znalezienia najbliższych osób, które zawsze będą przy Tobie. No i zdanej matury!
Pamiętam jak zarejestrowałam się na tym forum. Zawsze najbardziej lubiłam Ciebie i tak już zostanie. Zostań na tym forum jak najdłużej, bez Ciebie ono już nie będzie takie samo :*
_________________ czytaj mnie ukradkiem.
Ostatnio zmieniony przez Darn 03-12-2007, 16:22, w całości zmieniany 2 razy
Podpisuję sie rownież pod zyczeniami. Zdrówka przede wszystkim, by rzeczy, które sprawiają Ci przyjemność i radość dawały ją nadal, by ludzie, których sobie cenisz i są Tobie bliscy nigdy Cię nie zawiedli. Radości z życia i codziennych zajęć, oraz abym mógł (o ile nadal tu będę) za rok móc złożyc Ci kolejne życzenia ; ) ;*
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
żebyś się mniej przejmowała swoją klasą i wszystkim co z tym związane, bo to minie
Zyczę Ci też, byś była szczęśliwa dokonując swoich wyborów- bo wiem, że chcesz żyć inaczej, niż większość.
Wszystkiego najlepszego
Również życzę Ci wszystkiego co najlepsze...żebyś nie przeżywała gorszego nastroju w związku z zachowaniem niektórych osób...nabrania większego dystansu do świata (bo to się zawsze przydaje)...no i żebyś nie zastanawiała się nad tym czy posiadasz jakiekolwiek uczucia tylko się nimi cieszyła (oczywiście o tych dobrych mówię)
100 lat Dkf
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Wszystkiego najlepszego :*
duzo radości, milości, uśmiechu na twarzy i zdanej maturki;***
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum