Czy to jest normalne, że dziewczyny sobie golą ręce
Zależy. Jeśli mają ciemne włoski to jak najbadziej, jeśli jasne, a na dodatek rzadkie, to już lekka przesada
taka.jedna.Olka napisał/a:
plecy, brzuch
Zdecydowanie przesada!
taka.jedna.Olka napisał/a:
ale wyrywania brwi
Większość kobiet i nastolatek już to robi, ta czynność staje się normą. Bynajmniej ja nie widzę w tym nic dziwnego i sama raz na jakiś czas również reguluję brwi.
Ostatnio zmieniony przez Karoluś 04-12-2006, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Znam osoby, które depilują ręce i wcale nie mają problemów z odrastajacymi włoskami.
Każdy depiluje to, co uważa za słuszne i nie widzę w tym nic dziwnego!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Imię: Ola
Wysłany: 01-03-2007, 16:46
Moja kolezanka niedawno ogoliła sobie ręcę i gdybym nie widziała jej rąk, pewnie też bym uważała że to zbyteczne. Niektórzy jeśli mają takie kłaki na rekach czy plecach to czemu mają ich nie golić.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 01-03-2007, 16:47
A macie włosy między palcami ? Ja nie mam. Słyszałem, że to od nadmiernej masturbacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum