teraz golenia nóg jest obowiazkowe..i nie tylko nóg a ż strach się bać do czego to dojdzie
za dwadziescia lat moja córka bedzie mowić;
-mamo zobacz jakie mam owłosione ręce!! nie moge tak iść!!
a czym sie wiecej goli tym bardziej odrastaja hehehe.
Czy to jest normalne, że dziewczyny sobie golą ręce, plecy, brzuch i ogólnie wszystko ? BOŻE ! nie nadążam ... ja rozumiem pod pachami, na nogach ... ale wyrywania brwi, golenia rąk i reszty ciała nigdy nie zrozumiem ... co wy o tym sądzicie ???
Normalna sprawa...regulacja brwi rzecz naturalna,nogi,pachy,ręcę ,brzuch i miejsca intymne to podstawa!!!! Natomiast o tym żeby sobie golić plecy to nigdy nie słyszałam...to obleśne jeśli laska ma na plecach włosy [/scroll]
dla mnie golenie rak tez jest tak troche dziwne:/ sama nie gole, rozumiem ze jak ktos juz ma baaaaaaaaaaaaaardzo duze ale z drugiej strony to jesszcze gorsze odrosna a jeszcze bardziej dla mnie obrzydliwe sa takie ktotkie nie dogolone woloski bleeeeeee, i potem trzeba to juz chyba codziennie te lapska golic zeby takowych "odrostów" nie mieć <meczące to musi być>
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
O czym Ty mówisz? O goleniu rąk? Ręce to się depiluje, włoski na nich, o wiele bardziej niż na nogach, są podatne na różne kremy itp. Słabną bardzo szybko.
Mi wystarczy raz na jakieś dwa miesiące, że wydepiluję i mam praktycznie gładkie.
O czym Ty mówisz? O goleniu rąk? Ręce to się depiluje, włoski na nich, o wiele bardziej niż na nogach, są podatne na różne kremy itp. Słabną bardzo szybko.
Mi wystarczy raz na jakieś dwa miesiące, że wydepiluję i mam praktycznie gładkie.
chyba ze uzywasz takie kremy, ja widzialam u niektorych moich kolezanek takie wlasnei wloski i mowie szczerze ze nie wygladalo to zachecajaco
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum