Golenie czegokolwiek prócz pach, nóg i okolic bikini jest według mnie co najmniej dziwne. Nie golę brzucha, pleców, rąk itp. 0.o
Wyrywanie brwi jest normalne, nie wiem co Cię w tym dziwi taka.jedna.Olka.
Jezu Olka co za przemowy o.O Wyluzuj. Ja się golę, bo to fazi.
lol
jak czytam tego posta i swoje wypowiedzi to też mi się śmiać chce.
wybaczcie.
łahahaha.
co za durna dziewczyna ze mnie była.
łahahaha
[ Dodano: 24-08-2007, 22:16 ]
miyako napisał/a:
Golenie czegokolwiek prócz pach, nóg i okolic bikini jest według mnie co najmniej dziwne. Nie golę brzucha, pleców, rąk itp. 0.o
Wyrywanie brwi jest normalne, nie wiem co Cię w tym dziwi taka.jedna.Olka.
Imię: Anna
Wysłany: 24-08-2007, 22:06
Ja depiluję sobie pewne miejsca, takie normalne ale zeby plecy, czy brzuch..? nie-e.
Hmm, chyba, że bym miała czarne włochy na brzuchu, klatce, czy w tyłku, jak facet, to wtedy na pewno bym je usuwała
A brwi mam jasne i mało ich, więc mimo, że nie zachwycają kształtem, to nic nie mogę z nimi zrobić
Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-08-2007, 22:18
Nogi, pachy i miejsca intymne to dla mnie konieczność, w dodatku że mam typowy problem brunetek. Brwi też obowiązkowo skubie i to ca drugi dzień, albo nawet codziennie jak widze ze już coś odrasta, bo to strasznie wygląda przy takich ciemnych i naturalnie grubych. Rąk nie gole bo to za bardzo kłopotliwe. Inne miejsca są zbędne.
Nogi, pachy i miejsca intymne to dla mnie konieczność, w dodatku że mam typowy problem brunetek. Brwi też obowiązkowo skubie i to ca drugi dzień, albo nawet codziennie jak widze ze już coś odrasta, bo to strasznie wygląda przy takich ciemnych i naturalnie grubych. Rąk nie gole bo to za bardzo kłopotliwe. Inne miejsca są zbędne.
uwazam ze depilacja brwi jest ok, dziewczyna o wiele bardziej wtedy wyglada korzystniej, a co do calego ciala za wyjatkiem pach, miejsc intymnych i nog to wydaje mi sie ze to przesada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum