facet korzystajacy z depilatora swojej dziewczyny??? O_o
zabiłabym swojego za chocby dotkniecie mojej maszynky czy mysl, ze moze jej uzyc.. a co dopiero depilator???... raaany...
Ja nie polecam depilatora Za bardzo boli, a jak ma się delikatną skórę to nie to że krostki są, to jeszcze wrosty się robią w skórę Robie to maszynką i jest dobrze
P.S. Witam was Zostałem wywalony po 300 postach za 3 offtopy na innym forum, więc się przeniosłem tutaj
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 30-10-2006, 19:09
Dzika napisał/a:
Jeeeeny, ja tam kolegę osobiście podziwiam, sma nie umiem zdzierżyc golenia nóg depilatorem, a co dopiero JAJA? Respect...;)
przylaczam sie do Dzika
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Erill napisał/a:
facet korzystajacy z depilatora swojej dziewczyny??? O_o
zabiłabym swojego za chocby dotkniecie mojej maszynky czy mysl, ze moze jej uzyc.. a co dopiero depilator???... raaany...
Dlaczego?
Bo to MOJA maszynka, MOJ depilator. Niech sobie swoj kupi... sa pewne rzeczy, ktorymi nie mam ochoty się dzielic nawet z partnerem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum