Wysłany: 03-12-2006, 08:47 Daleko od niej ale coś czuje.
Do mojej klasy chodziła dziewczyna (bardzo ładna) rok temu pojechała do Austrii ja się w niej zakochałem mam z nią kontakt przez GG czy wyznać jej miłość czy to raczej nie ma sensu?? Ona przyjeżdża do mnie na wakacje. Prosze o rady sam nie wiem co zrobić??
Do mojej klasy chodziła dziewczyna (bardzo ładna) rok temu pojechała do Austrii ja się w niej zakochałem mam z nią kontakt przez GG czy wyznać jej miłość czy to raczej nie ma sensu??
Jakie żałosne, ze musisz koniecznie napisać, ze ta dziewczyna jest bardzo ładna. Bo przecież w kwestii wyznawania miłosci jest to najważniejsze.
Nie, nie wyznawaj jej miłosci.
Lepiej wyślij jej jakiegoś ładnego, chwytliwego emotikona. Może sama się domyśli?
Didek [Usunięty]
Wysłany: 03-12-2006, 17:03
alter ego napisał/a:
ze ta dziewczyna jest bardzo ładna. Bo przecież w kwestii wyznawania miłosci jest to
Będąc chłopakiem zakochałabyś się w dziewczynie, która budową i twarzą przypomina mnie ? Wątpię.
Będąc chłopakiem zakochałabyś się w dziewczynie, która budową i twarzą przypomina mnie ? Wątpię.
Dlatego oczywiste jest, ze musi się ona mu podbać, ponieważ się w niej "zakochał"
A tak to można odniesć wrażenie, że ten chłopak specjanie piszę, ze jego trzynastolenia ukochana jest drugą Wenus z Milo i dlatego wszyscy powinni napsiac, zeby wyznał jej miłosc, a najlepiej od razu się oświadczył.
Wysłany: 03-12-2006, 22:11
Ja myślę, że będzie cieżko bo odległość jest ogromna, ale prawdziwa miłośc przetrwa wszystko... tylko że w tym wieku nie sądze by była to prawdziwa miłość, ale może się mylę.
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Po pierwsze pogadaj z nią czy ma ramiar wrócic do Polski, bo jezeli nie to nie masz nawet co próbować. Przyjedzie na wakacje i co... po spotykacie sie, po całujecie i pojedzie znowu do Austrii... a Ty zostaniesz tu a ona tam i bedziecie cierpiec...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 04-12-2006, 14:38
GG odpada.
JAk przyjedzie to tak. Ale to i tak jest bez sensu. Zainteresuj się kimś innym.
Ona tam Ty Tu...i tak nic z tego nie będzie. TAka jest prawda!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum