jeden raz w zyciu z kumplami nie mielismy za duzo pieniedzy i postanowilismy kupic Jabola Wypilismy jednego na 3.Poczatkowo reakcja byla taka "ejjjj jaki zajebistyyyy idzmy po jeszcze 2 ) ......20 minut pozniej ........
umieralemmm myslalem ze zwymiotujeeeee nigdy wiecej nie wezme tego swinstwa !!!!!!!! tylko browary Ruleeeezzzzzzzzzzz !!!!
a jak stalismy pod sklepem to koles (bydlak jak drzwi od mojego pokoju ) wzial jednego jabola na jednym wdechu ...podziwiac .....
Imię: Jacek
Wiek: 21 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 156 Skąd: kraj pokoju
Wysłany: 13-06-2006, 21:20
Ja pije jabole i lubie! A cud z Warwinu ktos zna? Strong Aple Wine (zwany gazikiem) z tekstem z tylu "trzeciego nikt nie dopil", 0,5l gazowane 14% za 3,50! To jest to! Najlepiej pic z cola bo lepiej smakuje. Chcesz wiedziec wiecej:
www.gazik.blo.pl
I jeszcze Comandos'y i wino bieszczady!
"Najlepsza chwila powanka, dwa jabole do sniadanka"
"Wino z siara nasza wiara!"
_________________ Ojczyzny mojej nie znajdziesz na żadnej mapie, mój dom jest tam gdzie kochają mnie!
jaco rasta,
Domyślam się...
Zreszta jak piją to same żule spod monopolowego jak nie mają kasy, to bez watpienia jest to fuuu.
Juz sam zapach mnie odrzuca.
niewiem co akurat mają do tego piatki ale spoko:P:P czasami piwko mi sie zdarzy, ale takto cały czas jabole bo wódka mi jakos słabo wchodzi a piwo za gorzkie
Ja tam kiedys pare razy wypiłem z koleżkami ;P... jak wyzej brak funduszy pare razy, a innym razem planowalismy kupic wódke, ale jeden koleżka wpadł na pomysł,aby Dzbana Lesnego zakupic tak o sobie. Wiec kupilismy 3 ... bleee... mi tam w głowie sie przekreciło troche, ale obiadu nie zwracałem . Ogólne smierdzi, az odrzuca sam zapach, a ww samku jeszcze gorsze xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum