Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 08-05-2006, 19:52
Hmm picie do lustra to pierdolone żulstwo i nie ma sie czym chwalić.
tamarka_zgr napisał/a:
Około dwa lata temu spijałam jabole jakieś gdzieś w parku za lasem <olaboga>. Ale odechciało mi się po pierwszym obżyganiu siebie i wszystkich wkoło, więc teraz tego nie ruszam
Początkująca haha! Poćwicz skilla =d
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Nieee, picie kwasiora to nie dla mnie . Kiedyś pracowałem w Polwinie ( taki zakład co wino robi ) i widziałem jak robi się siarkofruty . Od tamtej pory nigdy nie tkne żadnego mózgojeba.
I tego się trzymam:) Jak piję, to tylko piwko, z reguły Lech Zielony lub Heineken.
Coś mocniejszego żadziej, jednak nie pogardę literkiem Polskiej:) Pozdr
ale miło czasem w odpowiednim towarzystwie wypic taniego mózgotrzepa Nad wodą czy gdzieś...
Nad jeziorem mocząc nogi w wodzie, gdzie gdzieś z tyłu płonie ognisku, ludzi smażą kiełbaski i śpiewają "Maryna gotuj pierogi!" . W tle czasami słychać dźwięki wywracania sieczłowieka w krzakach bądź rzygania, ale każdy bawi się świetnie. To się nazywa odpowiednie towarzystwo do picia mózgotrzepa.
Imię: Anna
Wysłany: 05-06-2006, 14:14
ehh dawno sie nie piło ostatnio na woodstocku ehh wszystko przez mature
a główny toast pijemy za zdrowie mam- bo jak mamy to pijemy! i opczywiscie takze za podboje erotyczne
Imię: P jak Poison
Wysłany: 06-06-2006, 18:51
ja tego gówna nie piję, jak ktoś lubi siarkę to proszę bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum