Przemek poprostu chciał sie podzielic swoimi doświadczeniami z Antałami ;p
no to jest właśnie Przemków - nie wspominając o tym jaka była traggedia jak przez tydzień w sklepie Antałów nie było i trzeba było jakieś inne specyfiki kupować
Noi tak jak w temacie ;D oczywiście chodzi o Naszego JABOLA ;D Czy ktoś go pije w piątki z przyjaciółmi ?;D;D;D
Oczywiście, jak nie mam za dużo kasy to lubię sobie wypić jabola. Zwaszcza Belzebuba albo Komandosa. Często wracając ze szkoły kupuję sobie jabola (przewarznie Belzebub) i piję na cmentarzu, który mam po drodze.
Oczywiście, jak nie mam za dużo kasy to lubię sobie wypić jabola. Zwaszcza Belzebuba albo Komandosa. Często wracając ze szkoły kupuję sobie jabola (przewarznie Belzebub) i piję na cmentarzu, który mam po drodze.
e? sam pijesz? ja po jednym wypitym winie nie trafilabym do domu
U mnie nie ma w sklepach takich rarytasow jak Komandos.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Kiedyś się to piło co piątek i sobotę. Raz jak piłem tak mnie czepneło, że przy robieniu następnego łyka (oczywiście z gwinta (tradycja musi być zachowana)) nie trafiłem dobrze do gardła i ułamałem sobie 1kę.
Innym razem sie skaleczyłem i nikt nie miał chusteczki, żebym sobie krew z ręki wytarł to wyciągnąłem z portfela kartę motorowerową ( bez zdjęcia bo było oderwane już jakiś rok wcześniej ( w ogóle skąd u mnie w portfelu karta motorowerowa heh dziwne)) i wytarłem sobie nią rękę Fajnie wtedy było.
Teraz już nie pijam tych trunków, złapałem obrzydzenie od nich, po tym jak ostatni raz bełtałem. Od tamtej pory wolę piwko i wódkę. A w niedalekiej przyszłości chcę sobie kupić Johnniego Walkera i go wypić...ajjj NIECH GRA MUZYKA !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum