Wysłany: 25-09-2005, 16:46
nie zdradzę mojego marzenia bo jeszcze się nie spełni...
Ale mogę powiedzieć czy dla mnie są marzenia:D Dla mnie to oderwanie się od teraźniejszości, wyrażanie najskrytszych życzeń, których spełnienie uczyniłoby mnie najszczęśliwszą osóbką na świecie
Nie wszystkie marzenia się spełniają ale ja nigdy nie przestanę marzyć!! Bez tego chyba bym zwariowała na tym świecie
Lepiej mieć życiowe cele niż marzenia. Marzenia to takie trochę nierealne potrzeby naszego ducha kórymi się posiłkujemy. A do celów dążymy i osiągamy je lub nie i to bardziej do mnie przemawia.
Imię: Telewizor
Wysłany: 26-09-2005, 21:31
Falkonidas napisał/a:
Lepiej mieć życiowe cele niż marzenia. Marzenia to takie trochę nierealne potrzeby naszego ducha kórymi się posiłkujemy. A do celów dążymy i osiągamy je lub nie i to bardziej do mnie przemawia.
Mógłbym się zgodzić, acz nie do końca, bo przecież czy życie bez marzeń jest coś warte. Zrób, to zrób tamto, a kiedy chwila dla siebie, dla potrzeb, dla tego co najważniejsze w tym życiu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum