Wysłany: 25-02-2007, 11:00
Ja mam jedną cał ściane oblepioną różami od moje byłego. tzn róże sa naokoło a w środku są zdjęcia i moje ulubione cytaty... byłoby mi źle gdybym miała to wszystko zerwać...
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Ja mam takie kwiatuszka , który wije się przez 3 ściany w miejscu gdzie ściana łączy się z sufitem.. tak około ;D. Przy szafie wygląda troszkę jak busz, ale mi tu jest dobrze i podoba mi się. Chciałem powiesić obrazy od siostry, ale się nie zgodziła i leżą w szafie.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Albert Fish
Wysłany: 25-02-2007, 11:39
W pokoju dziennym: półka z Czołgami Świata, druga półka z pierdołami typu papierośnica w kszałcie trumny, 2 plakaty Rammsteina, lampka nad łóżkiem i... obrazek z pierwszej komunii
W sypialni: duży plakat Happy Tree Friends, kalendarz z Heinekena, łuk i jakąś włochata szmata za telewizorem.
Ostatnio zmieniony przez fobia 25-02-2007, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
ja mam 3 plakaty Nirvany,gazetke korkowa z dużym kalendarzem z meblami VOX ,dwa moje "dzieła"(plakat zapowiadający przedstawienie Moulin Rouge i taki rysunek markerem) nad łóżkiem oraz obrazek tygrysa a raczej jego głowy
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Imię: Ola
Wysłany: 25-02-2007, 17:56
ja mam obrazek z Komuni, dwie półki na których stoją po dwa kwiatki, nad łóżkiem księzyć na sprężynie, plakat Nicolasa Cage'a i zdjęcie morza przy zachodzie słońca.
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
U mnie na ścianie wiszą 2 plakaty oprawione w szklaną ramę. I maska wenecka nad biurkiem. ;P
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum