A ja mam 36 plakatów z czego 2 przedstawiają taniec śmierci, czterech jeźdźców apokalipsy, 2 kolejne wszechświaty, 5 z zespołami takimi jak sweet noise, Kaenżet, Korn, Ozzy, Opeth, Mettalica, a reszta to anime
_________________ Nie umrę, nie odejdę nigdzie,
Pozostanę tutaj;
Lecz nie pytaj mnie o nic,
Nic nie odpowiem.
plakaty pilkarzy xD
mam tez siatkarska reprezentacje Polski kobiet
premiership od kuchni (wtajemniczeni wiedza o co chodzi <cfaniak xD> )
siatkarke plazowa, tez fajna dup... ee.. laska xD
i jeszcze plakat madagaskaru /tak tej bajki/ na ktorym podpisali mi sie kumple przed wylotem x)
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Tu w mieszkaniu, które wynajmuję mam kilka jakichś widoczków, żeby nie było "goło" ponieważ ściany są białe, oprócz tego kalendarz i jedna z wersji słoneczników Van Gogha na drzwiach (tych drugich które są jednocześnie ścianą )
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Lepiej Gabi mam dwie pary drzwi, przez jedne wchodzę do pokoju z przedpokoju a drugie są połączeniem z drugim pokojem ale są na stałe zamknięte więc są ścianą
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Kiedyś rozwieszałem plakaty jak każdy , ale tera nie mam takiej możliwości a gdybym mógł , to bym nie rozwiesił . Wcześniej mój pokój miał z 5 tapet , nie więcej .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum