ja aktualnie przemalowywuje pokuj wiec nic na scianach nie wisi ale wczesniej mialam namalowana winosrosl plakatowkami (moje male arcydzielo) i rozne plakaty najczesciej czarnobiale i kolarz (tez robiony osobiscie prze ze mnie)
_________________ "...a czym jest zycie, poezja cudu istnienia..."
Wysłany: 30-08-2007, 12:54
Po wprowadzeniu się do mojego mieszkanka, na nowych scianach zawisły jedynie siakieś tam obrazy.
Tuż po powrocie zamierzam jednak dodać kilka zdjęć zrobionych przeze mnie na wakacjach... Trzeba nadać temu mieszkaniu charakterku ;'p
Zielono u mnie... Lubię zielony kolor.
Ale ciemny.
A na nim:
- tablica korkowa, na niej zdjęcia. różne, różniaste
- półka z książkami i pierdołami
- cerftyfikat
- obraz z komunii i krzyżyk z bieżmowania
- dwa obrazki w pomarańczowych, drewnianych ramkach, wykonanych sztuką decoupage.
- i jesczcze trochę rysunków własnej roboty.
AMEN.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Ostatnio zmieniony przez merel 30-08-2007, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
hmm...na scianie wisi pare antyram ze zdj zwiazanymi z zuzlem niektore sa b stare
zdj Czerkawskiego z autografem...co tam jeszcze..az sie porozgladam krzyzyk z bierzmowania i tyle chyba
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
ja planuję sobie zrobić farbą łapki. Taki pas troszkę poniżej sufitu : ]
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
W dalszym ciągu torebki, kolczyki i naszyjniki, bilet do kina, niebieska rybka ceramiczna, ulotka z wystawy "Art Deco", list mojego Chłopaka. Świętych obrazków brak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum