W trzecim poście napisałaś, że chodzi Ci o przyjaźń damsko męską...teraz piszesz o przyjaciółce....nie wiem jak inni ale ja w końcu nie wiem o co Ci tak naprawdę chodzi.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
W trzecim poście napisałaś, że chodzi Ci o przyjaźń damsko męską...teraz piszesz o przyjaciółce....nie wiem jak inni ale ja w końcu nie wiem o co Ci tak naprawdę chodzi.
też się nad tym zastanowiłam i może o to ze raz o taka damsko -męsko raz o tę druga ;|
_________________ Burdel w mej głowie jak w damskiej torebce.
Chodzi mi o osobie z którą nie miałam dobrej przeszłości a on teraz mnie co chwile dołuje i na dodtaek mmnie wypytuje o moje zycie i wspomnienia Przepraszam poprostu pomyliłam sie w tamtym poście... i co mam zrobić żeby przestał
_________________ Jeszcze nie jedna łza spłynie zanim wszystko zrozumiem....
Trochę dla mnie dziwna ta pomyłka, no ale cóż chyba mam do wszystkiego duży dystans po prostu...po ostatniej wypowiedzi mogę napisać tylko tyle, że jak dla mnie średniej to jakości przyjaźń i małe starania z jednej co najmniej strony skoro prowadzi do spadku nastroju i poczucia "ograniczenia", niewygody (szukam odpowiedniego słowa ale teraz nie przychodzi) u osoby z którą niby chce się tę przyjaźń odbudowywać...no ale cóż może to ja jestem zbyt wymagająca jeśli chodzi o warunki, które należy spełniać aby móc mówić o przyjaźni.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum