Wysłany: 29-08-2005, 23:10 Czy zdarzyła się wam kiedyś jazda na "podwójnym gazie&q
Jestem ciekawy (bo sam jeszcze nie mam prawka) czy zdarzyła się wam jazda po alkoholu. Sam mam masę znajomych, którzy przyznają się do kilkukrotnego prowadzenia auta po kilku głębszych, ale - na szczęście - bez konsekwencji. Co o tym sądzicie? Jakie macie doświadczenia?
którzy przyznają się do kilkukrotnego prowadzenia auta po kilku głębszych, ale - na szczęście - bez konsekwencji.
to lepiwj zmień znajomych!!!!
Nie ma mowy.Nigdy nie prowadziłem i nie bede prowadził pod wpływem!!!to jest najwieksze wykroczenie!!!a najgorsze jest to ze ludzie nie zdaja sobie sprawy z tego co robia
A ja miałem okazję na skuterze pojeździć, ale wsiąść nie dałem rady... i nie żałuję.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Hmmm...Ja nie jechalam bo za mloda jestem Ale jechalam jako pasazer i sama sobie sie dziwie czemu to zrobilam...Pewnie dlatego ze tez nie bylam trzezwa....
Ludzie nie wsiadajcie nigdy do samochodu po pijaku....Teraz juz wiem jak to jest i napewno tego nie powtórze... :554:
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I UWARZAJCIE NA SIEBIE :516:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum