Jasne ze mozna, ale nie trzeba
Ja preferuje raczej picie okazjonalne i nie przesadzam z naduzyciem tego słowa.
A co do waszych okazji, ostatnio jak zapytalam kolege z jakiej okazji pije. Odpowiedzial cos w stylu: "bo zaby nie zaliczaja sie do tych pier*****ych plazow" (cos w stylu, bo z nieco innym 'akcentem')
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
moim zdaniem tak, impreza bez % raczej nie moze sie udać
To jesteś pusta ...
Impreza bez alkoholu uda się zawsze, tylko trzeba odpowiednio dobrać towarzystwo. Owszem z alkoholem zabawa jest łatwiejsza lae to nie znaczy że tylko z nim jest możliwa.
Ostatecznie alkohol można pić bez okazji, czemu nie ?? Piwo czy wino jest smaczne więc dlaczego nie napić sie go od czasu do czasu dla samego smaku ??
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Ja lubię sobie od czasu do czasu z chłopakiem albo z przyjaciółką kupić to i owo i miło przy tym pogadać i przy shishy. Potem zaczyna się robić wesoło, następnie idziemy spać To jest życie!
Np. święto kreta
Dzisiaj się z tej okazji napiję Bo wczoraj mi się przypomniało jak sikałyśmy oglądając Halamę i jego święto kreta.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum