w ogole nie ma brzydkich dziewczyn!! najpierw ta dziewczyna ktora uwaza sie za brzydka musi zaakceptowac siebie... potem moze sobie pomoc jakimis kosmetykami... tylko musi uwierzyc w siebuie
Wysłany: 16-10-2005, 13:24
Skazana_na_lzy napisał/a:
w ogole nie ma brzydkich dziewczyn!! najpierw ta dziewczyna ktora uwaza sie za brzydka musi zaakceptowac siebie... potem moze sobie pomoc jakimis kosmetykami... tylko musi uwierzyc w siebuie
Dokladnie! to, jak nas odbieraja inni ludize zalezy tylko od tego, co sami o sobie sadzimy... Pozytywne myslenie...
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
... a z własnej eksperiencji wiem, że jeżeli człowiek odpowiednio się znieczuli to większość dziewczyn jest ładna...jakieś 99 %... dość tych wywodów na ten temat nie bede opowiadał o swojej życiowej tragedii...
Wiem że niektórym sie to niespodoba ze akurat o tym mówie ale chciałem poruszyc temat tuszy . Wiele dziewczat które widze w szkole ,a które sa grube , to po prostu mi ich zal bo widzac je staram się wyobrazić sobie co by było jak by schudły ... wiele osób uważa że osoby grube są brzydkie a takie podejście do sprawy jest niestosowne ... .
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum