Wysłany: 20-02-2007, 15:21 Czy wygraliście coś kiedykolwiek?
W czymkolwiek,totolotek,wysłaliście coś z gazety albo wygraliście coś z radia.Ja ostatnio wysłałam smsa z gazety "Świat Kobiety" akurat leżała w domu a mnie się nudziło.I wygrałam MP 4 :)Po raz pierwszy coś wygrałam.
Wygrałam z 2 lata temu książkę w "Filipince". Książka z ćwiczeniami Pilatesa. Otworzyłam ją 2 razy. Chyba ją sprzedam.
Wygrałam turniej w rzutki. Dostałam w nagrodę takie coś do postawienia na półce.
Więcej chyba nic nie wygrałam.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 20-02-2007, 18:15
Ja bardzo dużo wygrałam już wszystkiego nie pamiętam;p
Pamiętam, że z radia wygrałam m. in. całą reklamówke lizaków, reklamówke jogurtów, sukienke dla lalki barbie oraz zestaw małego policjanta;p wszystko w osobnych konkursach
Kiedyś z chipsów wygrałam pluszowego psa.
A jeśli chodzi o konkursy to nie chce mi się wymieniać, bo pełno tego;p
no to się pochwaliłam
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 24-02-2007, 14:44
raz lizka na balu przebierańców w podstawówce bo byłam przebrana za szalikowca,jednak była to tylko nagroda pocieszenia.i potem w gimnzajum papierowa korone bo zostałam wicemiss dyskoteki. tyle co pamietam.
raz konkurs plastyczny, nagrody nie pamietam ;p
moja mama ma szczescie w takich grach, wygrala wyposazenie do kuchni (pralke, mikrofalowke,lodowke), 900 zl w totka, i jakies tam drobniejsze nagrody w krzyzowkach
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Przypomniałam sobie, jak dostałam raz 3 zł. I kupiłam 2 zdrapki - za 1 zł i za 2 zł. I wygrałam 3 zł. I znowu kupiłam 2 zdrapki. I już nie wygrałam 3 zł.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum