Ja kiedyś wygrałam koszulkę Kukuruku za wysłanie kilku opakowań (haha matko jak to dawno temu było)
zdarzyło mi się wygrać 10 złotych w toto lotka (dobrze że nie więcej bo jak widziałam że trzecia cyfra na kuponie się zgadza to mi się słabo zrobiło...więc może dobrze, że tylko tyle się zgodziło )
Big Milka
i w te wakacje dostałam za darmo od radia Rock najnowszą płytę Mansona
to tyle a propos moich wygranych
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Monika
Wysłany: 27-10-2007, 21:12
W konkursie szkolnym w podstawówce z j. polskiego, dostałam w nagrodę kalkulator, takie jakieś badziewie. Od tego czasu nie brałam udziału w konkursach.
_________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
ja kiedys jak mialem 5 lat napisalem i narysowalem cos tam do "Ciuchci" takiej gazety z kulfonem i monika
i wyslali mi list ze strasznie duzo osob wyslalo w tym czasie obrazki i listy i niestety nie mogli umiescic wszystkich i zadecydowali o tym metoda losowania. i moj wylosowali i sie znalazl w magazynie
i dostalem za to kalendarz na sciane z "Myszka Norka" 3 egzemplarze tego numeru ciuchci i jeszcze jakas pocztowke
a jak mialem 7 lat to poszlismy z tata do jakiejs restauracji czy pizzeri, nie pamietam juz
i tam byla taka maszyna "Jednoreki Bandyta" ze sie wrzucakase i sie ciagnie za raczke i mozna cos wygrac jak 3 symbole beda takie same.
i spytalem sie czy moge zagrac, ojciec dal mi 5 zl i wrzucilem i wygralem okolo 5 stow xD
no ale jak sie potem dowiedzielismy nagrada nie byla kasa tylko jakeis walone zetony
i te zetony mozna bylo wydac w jakiejs restauracji innej jako kasa. to poszlismy tam i kupilismy w ch*j jedzenia
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Wygrałam płyte Linkin Park: Meteora, w czasach jej świetności
W krzyżówce.
Ach i wygrałam jeszcze w konkursie fotograficznym Olympusa kartę pamięci i kubek, które uwaga: nie doszły do mnie.
Firmie Olympus i ich konkursom już dziękuję i nie startuję w nich
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 16-12-2007, 19:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum