W wieku 7 lat wygrałam dyskotekę dla lalek barbie. To chyba wszystko:P Nie biorę udziału w żadnych konkursach, więc w najbliższym czasie nie dostanę żadnej nagrody;)
hmm...zawsze se wkur*** gdy mialam 7 lat bo wtedy byl taki szal na wysylanie jakichs tam opakowan z batonow itd trzeba bylo wysylac pod dany adres pare sztuk papierkow po batonie HUGO a oni w zamian przysylali jakies drobne upominki...tyle razy wysylalam!!!nigdy nic nie dostalam.. moja mloda siostra wysylala razem ze mna i ona zawsze dostawala jakies gry poduszki posciele kolorowe itd wyobrazcie sibie jak ja sie czlam wtedy!!
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
hmm...zawsze se wkur*** gdy mialam 7 lat bo wtedy byl taki szal na wysylanie jakichs tam opakowan z batonow itd trzeba bylo wysylac pod dany adres pare sztuk papierkow po batonie HUGO a oni w zamian przysylali jakies drobne upominki...tyle razy wysylalam!!!nigdy nic nie dostalam..
Ja kiedyś wysłałam do Smakusia. DOstałam piórnik z wyposażeniem
Ja kiedyś wysłałam do Smakusia. DOstałam piórnik z wyposażeniem
ja najbardziej sie zdolowalam gdy kieys moja mloda siostra dostala list od Kubusia...w ktorym bylo napisane ze zostal jej przyjacielem!! oooo jak ja sie wtedy wpierwiastkowala,m!! bylam,zla,rozzalona i zazdrosna
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum