Teraz już nie. Kiedyś- bardzo.
Ale myślę, że gdybym miała teraz nowego chłopaka, to znów zaczęłabym się wstydzić swojej nagości.
To jest kwestia dojrzałości dwojga ludzi i ich związku.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
o jest kwestia dojrzałości dwojga ludzi i ich związku.
Z tym się zgadzam... Nie pokazałabym się nago facetowi z którym łączy mnie np: miesięczny związek... Ogólnie odrobinkę się wstydzę;) Z resztą on też... Ale to zapewne dlatego, że życie seksulane rozpoczęliśmy nie tak dawno temu...
Czy wsydzisz się swojej nagości???
Nie zupełnie się nie wstydze.
tamarka_zgr napisał/a:
To jest kwestia dojrzałości dwojga ludzi i ich związku.
Niekoniecznie, niektórzy po prostu nie mają żadnych oporów przed pokazywaniem swojego ciała, równie swobodnie czują się nago jak i w ubraniu...ja na przykład tak mam i w moim przypadku napewno nie jest to kwestią dojrzałości bo mam tak od zawsze.
Aorie napisał/a:
Nie pokazałabym się nago facetowi z którym łączy mnie np: miesięczny związek...
Hmm...ja pokazałam się po 8 dniach chodzenia ze sobą...nie żebym była jakaś łatwa nie myślcie sobie (wcześniej przez dłuższy czas się przyjaźniliśmy) po prostu nie czułam oporu, on też.
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
Nie mam zadnego problemu zwiazanego ze swoja nagoscia. Co jest w niej wstydliwego? Chyba nie ma nic bardziej naturalnego na swiecie
Nagosc moim zdaniem nie powinna sie kojarzyc wylacznie z erotyka. To jest nienaturalne i wynika jedynie z pewnego sposobu wychowywania oraz wpajania juz od najmlodzsych lat, ze nagosc jest czyms zlym i wstydliwym. Tak dziala nasza psychika, ze jak zabroni sie nam troche sila czegos, co wydaje sie bardzo interesujace, pozniej staje sie to upustem erotycznych pragnien.
jak bym byl odwazny to bym sie nie obawial spotkania z moja luba
powiedziala mi wlasnie ze bez gumek mnie na oczy nie chce widziec...
ale te antybiotyki ja napalily...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum