Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy większość dziewczyn do lat 18 nie sią dojrzałe?
Autor Wiadomość
powerbass
leniuch

Wysłany: 09-07-2007, 22:24   Czy większość dziewczyn do lat 18 nie sią dojrzałe?

Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma. Mi żaden związek nie wyszedł z dziewczynami gdy jeszcze byłem nastolatkiem. Nie wiem czy tylko patrzyły na mój wygląd a nie na charakter. Może nie mam powodzenia u dziewczyn. Dziewczyny które już mają ponad 21 lat są na tyle dojrzałe że już nie przekreślają danego chłopaka ze względu na wygląd, może też próbują dostrzec to co ma ,,w środku" i że nie obchodzą je to co powiedzą inni typu: ,,a nie mogłaś sobie fajniejszego chłopaka znaleźć..."?
jeśli ten temat kogoś wkurzy to sorki
  Znak zodiaku: skorpion

Schiza009 
Przyjaciel
Maurice

Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 09-07-2007, 22:29   

Cytat:
Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma.

Takie dziewczyny uważam za puste.
Myslę, że nie jest to większość, to razcej takie co lubia iśc sobie na dyskoteke i dobrze się zabawić.
Nie lubie takich osób.
Nie mam takich koleżanek.

yoasia00
*

Imię: Asia
Wysłany: 09-07-2007, 22:31   

hm stereotyp wiekowy... nie dopusc do tego by wiek był dla Ciebie jedynym kryterium oceny człowieka... człowiek człowiekowi nie równy... w wielu przypadkach wiek nie gra roli... kiedys trafisz na kogos odpowiedniego :) pozdrawiam

WaveCeptor 
Racjonalista

Wysłany: 10-07-2007, 12:25   

powerbass napisał/a:
Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma. Mi żaden związek nie wyszedł z dziewczynami gdy jeszcze byłem nastolatkiem. Nie wiem czy tylko patrzyły na mój wygląd a nie na charakter. Może nie mam powodzenia u dziewczyn. Dziewczyny które już mają ponad 21 lat są na tyle dojrzałe że już nie przekreślają danego chłopaka ze względu na wygląd, może też próbują dostrzec to co ma ,,w środku" i że nie obchodzą je to co powiedzą inni typu: ,,a nie mogłaś sobie fajniejszego chłopaka znaleźć..."?

Jakieś kompleksy?

Znak zodiaku: ryby

Rajan 

Imię: Marcin
Wysłany: 10-07-2007, 15:28   

WaveCeptor napisał/a:
Jakieś kompleksy?

Ja w tym tekście nie wyczuwam kompleksów.
Jednak stwierdzam, że większość dziewczyn jest niedojrzała, można to tak ująć 'puste laski'.

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 10-07-2007, 18:25   

Rajan napisał/a:

ja wyczuwam ^^
Rajan napisał/a:
ednak stwierdzam, że większość dziewczyn jest niedojrzała, można to tak ująć 'puste laski'.
chciałam zauważyć że dotyczy to nie tylko dziewczyn i niestety nie tylko przed osiemnastką. powerbass, czy naprawdę uważasz ze wraz z przekroczeniem magicznej bariery 18 czy tez 21 lat dziewczyna stanie się dojrzała i zdolna do dostrzezenia Twojego teoretycznie pięknego wnętrza? To nie zależy od wieku tylko od indywidualnych upodobań, charakteru, wizji związku idealnego etc.

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 10-07-2007, 19:31   

MJ napisał/a:
chciałam zauważyć że dotyczy to nie tylko dziewczyn i niestety nie tylko przed osiemnastką. powerbass, czy naprawdę uważasz ze wraz z przekroczeniem magicznej bariery 18 czy tez 21 lat dziewczyna stanie się dojrzała i zdolna do dostrzezenia Twojego teoretycznie pięknego wnętrza? To nie zależy od wieku tylko od indywidualnych upodobań, charakteru, wizji związku idealnego etc.

No oczywiście. Dzień przed swoją 18 będę niedojrzała, a tuż po niej od razu dojrzeję O.o

ja to napisałam więc pozwoliłam sobie zmienić ;)
MJ

Ceemka 
Przyjaciel

Wysłany: 10-07-2007, 20:14   

Rożnie to bywa.

miyako 
Zasłużeni

Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 10-07-2007, 20:36   

powerbass napisał/a:

Zapewne sporo takich jest, ale nie wszystkie i nie większość.

Znak zodiaku: bliznieta

Lucky 
Przyjaciel

Imię: Bartek
Wysłany: 10-07-2007, 23:48   

Nie rozumiem granicy wieku 18.
I am the Captain of my soul."

Znak zodiaku: wodnik

kamasutra 
Użytkownik roku
baunsuj dziw**

Imię: Kamila Cecylia Klara
Wysłany: 11-07-2007, 12:10   

powerbass napisał/a:
Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma.

malo znam takich..

teraz mam już 19 i chyba nigdy nie miałam takiego problemu.. bardziej problem bycia z kimś i szukaniem kogoś z kim będę... jak dla mnie faceci sa niedojrzali nawet mając 19 lat... :| ja takich spotkałam..

ale wątpie zeby granica wieku konczyła sie na 18 lat.. kazda dojrzewa inaczej ;P
  Znak zodiaku: byk

WaveCeptor 
Racjonalista

Wysłany: 11-07-2007, 15:11   

Rajan napisał/a:

Bo to trzeba umieć czytać między wierszami, mieć w sobie nutę przenikliwości, błyskotliwości.

Znak zodiaku: ryby

Fade 
.:Powerslave:.

Imię: Johanna
Wysłany: 12-07-2007, 16:50   

Są ludzie i parapety.
Nawet po dwudziestce zdarzają się płytkie dziewczyny, dla których liczy się tylko piękna opalenizna z solarium i ciało napakowane mięśniami.
Smutne, ale prawdziwe...
Cóż, każdy dojrzewa w innym tempie.
Znam wiele takich pustych osób i wcale nie martwiłabym się tym, że nie wychodzą mi z nimi związki. Wręcz przeciwnie ;)

Znak zodiaku: rak

powerbass
leniuch

Wysłany: 12-07-2007, 22:33   

Fade napisał/a:
Znam wiele takich pustych osób i wcale nie martwiłabym się tym, że nie wychodzą mi z nimi związki. Wręcz przeciwnie ;)

to jest bardzo zabawne, jest wiele środowisk/grup społecznych, jedna z nich są takie blondi z solarium płytkie po kostki w wodzie:) i tacy mięśniacy z siłowni co tylko piguły techno alkohol bójki itp. te dwie grupy się przyciągają często wyglądem, ubiorem itp, nawet jak my obrzucamy tutaj ich błotem to i tak oni uważają że to My właśnie jesteśmy durni lalusie itp itp, to jest paradoks bo nie wiadomo kto z tych stron jest wporzo, jak dziewczyna w miniówie chodzi to ona ma własne koleżanki co ją akceptują i same tak wyglądają. nawet jak nazwiemy ją pustą blondyną to i tak ona nie uważa się za taką :)
  Znak zodiaku: skorpion

caessa 
Przyjaciel
**złośnica**

Wysłany: 12-07-2007, 23:03   

WaveCeptor napisał/a:

Jakieś kompleksy?

buhaha :D
powerbass napisał/a:
sorki

postaram się wybaczyć.
generalizujesz, strasznie generalizujesz. jasne, ze są takie dziewczyny. ale wątpię, żeby ich pogląd zmienił się po przekroczeniu tej 18tki. to nie od wieku a od charakteru zależy.

Znak zodiaku: byk

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu