ja tez gram dosc dlugo, ale nigdy bym sie nie odwazyl na stwierdzenie ze umiem grac metalowe kawalki, bo jak gram to zawsze jest cos co mi sie nie podoba choc inni mowia ze jest okej a pozatym w metalu jest wielka roznorodnosc i trudno umiec grac wszystkie na to trzeba poswiecic cale zycie a nie tylko kilka lat.Np Ironi graja specyficzny rodzaj metalu i nie umieja grac przecierz wszystkiego bo to niemozliwe, ale Ty chyba jestes najlepsza bo w kilka lat nauczylas sie grac wszystko.Gratulacje!
Dochodzi do tego odpowiednie rozciagniecie palcow znajomosc gryfu,wszystkie akordy,skale molowe i durowe, chwyty barowe no i oczywiscie solowki, niemowie juz o graniu w zespole bo trzeba tez umiec sie zgrac z innymi:)
czyli wychodzi na to, ze grasz na elektryku
ale skoro umiesz ja grac, to juz powinnaś zarabiać na muzyce, bo umiejetnosci musisz miec zajebiste [;
Zgadles z tym elektrykiem. Ale gra na gitarze to moje hobby, nie zarabiam na nim. Zauwaz ze studiuje i na codzien mam wiele innych wazniejszych rzeczy. Faktem jest ze teraz sa w wakacje, ale jesli chodzi o zarobek to zarabiam w inny sposob. Na gitarze gram czasem na ogniskach ze znajomymi, czasem na jakiejs imprezie cos zagram, ale nie w celach zarobkowych a dobrej zabawy
A nie myślałaś nigdy żeby jakiś zespół założyć albo coś? Ja gram od marca na perkusji i mam zespół na razie to nic poważnego ale na komers w szkole zagraliśmy dwie piosenki i na zakończenie roku też.
Eh... Co z tego, że dziewczyna gra na tym elektryku przy ognisku ( pewnie ma parowy generator prądotwórczy ~.~) ? Wy jej tu mówicie o złożoności metalowych zagrywek, po co, skoro ona najwyraźniej nigdy niczego oprócz jakiejś podrzędnej kapelki jadącej na 2 riffach i pseudogrowlu nie słyszała ? Że o solówkach nie wspomnie ?
Mowilam ze posiadam elektryka, ale mam tez 2 inne gitary, bo pochodze z Rodziny w ktorej muzyka gra duza role. Zreszta po co mam sie Wam tlumaczyc, PRZCIEZ WY WIECIE NAJLEPUIEJ ... DZIECIAKI!! Wy i ten Wasz metal, eh smiech na sali!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum