rotfl... typowy post osoby, która nigdy nie słyszała żadnego porządnego metalowego utworu, a całą swoją 'wiedzę' na temat gatunku opiera na jakichś pseudometalowych ochłapach puszczanych w vivie czy innym kanale 'muzycznym'
Muahahahaha!!! Rotfl!
Ale masz dziecko piękne pojęcie o metalu, zaraz Ci wyjaśnię:
Nikt nie drze tam mordy, tylko spiewa. Względnie od czasu do czasu krzyknie.
Te dźwięki są komponowane godzinami i perfekcyjnie dogrywane, zaś fakt, ze jest to przester nie zmienia faktu, ze sa idealnie te, co trzeab.
Ich umiejętności instrumentalno- wokalne rozwalają wszystko zazwyczaj.
Nie mają brudnych włsów, ja swoje myję codziennie, moze to jest nawet częsciej, niż Ty.
Wiec własnie ta muzyka jest okreslana przez fachowców 3 najbardziej skomplikowanym gatunkiem, więc nie pierdol bzdur, bo skompromitowałaś się przed chwilą całkiem, wypowiadajac się na temat, o którym nie wiesz nic.
Cytat:
otóz ja uwazam ze nie ma lepszej czy gorszej muzyki, sa tylko jej inne rodzaje ktorych nie powinno sie porownywac bo sa skierowane do innych odbiorcow
To, jakiej ktoś słucha muzyki wystawia o nim/jej świadectwo.
Cytat:
(moze jej nie lubic ale jest to kazdej osoby osobiste zdanie i nie powinno sie wyzywac innych osob tylko za to ze sluchaja takiej czy innej muzy a tak odebralem niektore wypowiedzi - jesli moja ocena byla bledna to sorki)
Nie będę się czepiał, gdy ktoś słucha ambitnego metalu, rocka, hh, jazzu, bluesa and so on. Ale gdy ktoś słuch stale jakiegoś hiphopolowego badzieiwia, czy disco-ppolo, to coś jest z nim nie tak. Popu i techno też się to tyczy.
To ze ty nie lubisz takiej muzyki czy jej nie trawisz nie znaczy ze osoby ja sluchajace sa jakies gorsze od Ciebie. na przyklad w czasach swietnosci takiego zespolu jak Ich troje sluchaly ich zarowno dzieci jak i ludzie z tytulami doktorow czy nawet profesorow (nie twierdze ze sa lepsi i czy mądrzejsi od Ciebie ale w glowach napewno nie maja pusto), a sluchali ich bo przy nich mogli sie zrelaksowac i wypoczac - tak jak Ty przy metalu.
_________________ Honor Żołnierza i Obywatela nierozerwalnie łączy się z obowiązkiem obrony Ojczyzny.
To ze ty nie lubisz takiej muzyki czy jej nie trawisz nie znaczy ze osoby ja sluchajace sa jakies gorsze od Ciebie. na przyklad w czasach swietnosci takiego zespolu jak Ich troje sluchaly ich zarowno dzieci jak i ludzie z tytulami doktorow czy nawet profesorow (nie twierdze ze sa lepsi i czy mądrzejsi od Ciebie ale w glowach napewno nie maja pusto), a sluchali ich bo przy nich mogli sie zrelaksowac i wypoczac - tak jak Ty przy metalu.
Lol, ale jesteś śmieszny.
To jak jakiś geniusz zacznie słuchać Bayer Full to stanie się to pełnoprawnie swietną muzyka? Dobrze sie czujesz? Muzyka nie jest oceniana przez pryzmat tego, że słucha jej profesor, tylko tego, czy słucha ją ktoś z rowiniętym gustem estetycznym. A nawet, jak Ich Troje święciło triumfy to nei słuchało tego czegoś mnóstwo krytyków muzycznych i goólnie ludzi z poczuciem piękna. Więc nie pierdol.
Nie wiem jak vanion, ale ja myje wlosy, podobnie jak wiekszosc metali i punkow i nie sciemniaj mi tu. Wole to niz hip-hop albo techno. Mezo, Jeden 8 L i ten ziom od przestrzeni rox ^^-
To jest tylko Twoje zdanie, ja mam swoje -Ty masz swoje. Vanion skrytykowal mnie, a najlepsza obrona jest atak. Musisz byc bardziej tolerancyjny na zdanie innych:P Dla jednych metal to cos extra, a dla innych to kicz.
Cytat:
kazdy slucha tego co lubi, tego co sprawia mu przyjemnosc
Jak można tolerować głupote i ignorancje ? Wybacz, ale to własnie głupote i ignorancje zaprezentowałaś w poprzednim poście. Nie podałaś ani jednego sensownego argumentu popartego faktami.
Zastanow sie nad tym, bo na gitarze gram juz od paru lat!!!! Zatkalo????
akustyk/elektryk [; skoro jestes obeznana, to powinnas wiedziec, ze jednak sposob gry różni sie na poszczególnych gitarach, chodzi mi m.in. o riffy, zagraj na akustyku solówke z typowo metalowego kawałka [[;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum