Do mojej klasy chodzi dziewczyna gadam z nią na przerwach itp. "podrywam". Ona razem z innymi koleżankami np. na dyskotekach cały czas spędzają ze starszymi. Ona 1gim. a oni z Liceum. Tańczą ze sobą itp. Czy mam dalej do niej zarywać?? Dziewczyny tak mają?? Jak to jest czy może mi coś wyjść??
Ona razem z innymi koleżankami np. na dyskotekach cały czas spędzają ze starszymi. Ona 1gim. a oni z Liceum.
No cóż chyba woli starszych, więc będziesz musiał się dosyć, dosyć postarać, żeby ją do siebie przekonać.
I3ziko napisał/a:
czy ona wykazuje jakiekolwiek zainteresowanie toba oprucz kolezenskich roznow na przerwie?
Dobre pytanie. Są z jej strony jakiekolwiek oznaki zainteresowania czy tylko i wyłącznie traktuje Cię jak kumpla?
hawk napisał/a:
Czy mam dalej do niej zarywać?? Dziewczyny tak mają?? Jak to jest czy może mi coś wyjść??
Jasne, próbuj dalej. Jeśli na razie jest bierna to spróbuj jakieś głębsze emocje z niej wydobyć...
Niektóre dziewczyny (nie wszystkie!!) czekają na krok chłopaka. Mają wobec niego jakieś nadzieje, ale same nic nie robią. Sądzą, że chłopcy są jasnowidzami i sami się domyślą. Jednak zazwyczaj się zawodzą....
Pozdrawiam!
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Do mojej klasy chodzi dziewczyna gadam z nią na przerwach itp. "podrywam". Ona razem z innymi koleżankami np. na dyskotekach cały czas spędzają ze starszymi. Ona 1gim. a oni z Liceum. Tańczą ze sobą itp. Czy mam dalej do niej zarywać?? Dziewczyny tak mają?? Jak to jest czy może mi coś wyjść??
najpierw musisz zauwazyc czy interesuje sie toba czy tylko gada na przerwach z czystej kultury.moim zdaniem ona woli chyba starsze towazystwo zreszta sama wiem po sobie co robilam jak bylam mlodsza zawsze imponowali mi starsi chlopaki i przy okazji sprowadzali na zla droge.takze jak ci zalezy to działaj i rob wszystko
jesli wyczuwasz w jej zachowaniu chociaz troszke zainteresowania Toba, nie tylko jak ko,lega lub kims z kim mozna pogadac na przerwach to zarywaj do niej dalej moze cos z tego bedzie ale jesli ona nie jest w ogole Toba zainteresowana jako facetem to olej ja szkoda Twojego czasu
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 19-12-2006, 22:54 Re: Czy warto???
hawk napisał/a:
Do mojej klasy chodzi dziewczyna gadam z nią na przerwach itp. "podrywam".
gratuluję
hawk napisał/a:
Ona razem z innymi koleżankami np. na dyskotekach cały czas spędzają ze starszymi. Ona 1gim. a oni z Liceum. Tańczą ze sobą itp.
dziewczyny wolą starszych
hawk napisał/a:
Czy mam dalej do niej zarywać?? Dziewczyny tak mają????
Rób co uważasz
hawk napisał/a:
Jak to jest czy może mi coś wyjść??
tak - dziecko
A poza tym, ładnie sypiecie błędami ort. m.in.
ogulnie
towazystwo
Czy jest tak: starszy i nikt więcej??
jesli sa jakies oznaki zainteresowania to działaj puki jeszcze je okazuje!!!!!!! jezeli juz woli starszych to jak narazie szans brak bo imponuje jej wiek ich i to ze moga to czy tamto nawciskaja kitow biednej dziewczynie a ona bedzie wierzyc bo jest w nich zapatrzona.moim zdaniem dla niej licza sie teraz tylko starsi.dla niej chłopcy w jej wieku sa gowniarzami ktorzy nie mysla skoro obraca sie w takim towarzystwie.daj sobie spokuj znajdz sobie inna albo walcz ale na to bedzie ci potrzeba wiele wytrwałosci.powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum