Didkew spomniałem, ze sam sie otrzymuje to płace, jaha? Ty siedzisz na garnuszku u rodziców i jakies cerygiele na forum wyprawiasz. A jedziesz mnie, dawaj, dawaj tylko na necie tak możesz bo w realu he he he.
Didek [Usunięty]
Wysłany: 10-04-2005, 08:34
fany_fan napisał/a:
Didkew spomniałem, ze sam sie otrzymuje to płace, jaha?
Gratuluje. Wygrales wycieczke dookola Torunia Maybachem na kolanach ojca Rydzyka.
fany_fan napisał/a:
Ty siedzisz na garnuszku u rodziców
I tu sie mylisz. Po mimo mlodego wieku mam smykalke do interesow, ba odprowadzam podatki.
Didek brudzie narazie widze ze bluzgasz na necie coto ma byc "i tu sie mylisz pusty łbie" w oczy mi to powiedz napinaczu netowy, pewnie masz binokle 130 cm grubośc oprawka i wazysz 130 kilo a na necie kozak, he he he. Zjadł bym Cie przy pierwszym pierdolnienciu.
Didek [Usunięty]
Wysłany: 10-04-2005, 15:00
fany_fan napisał/a:
Didek brudzie narazie widze ze bluzgasz na necie
Dżizyz. Mam okazje to bluzgam. Nie tylko ja bluzgam, wiedz to nie my tylko ty jestes inny.
fany_fan napisał/a:
coto ma byc "i tu sie mylisz pusty łbie
To ze nie masz nic we łbie, zajrzyj do slowniczka.
fany_fan napisał/a:
w oczy mi to powiedz napinaczu netowy
lol
fany_fan napisał/a:
pewnie masz binokle 130 cm grubośc oprawka
Nie nosze okularow.
fany_fan napisał/a:
i wazysz 130 kilo
Przy wzroscie 183 waze cos 75-80 kilo.
fany_fan napisał/a:
a na necie kozak, he he he.
Kogos mi przypominasz
fany_fan napisał/a:
Zjadł bym Cie przy pierwszym pierdolnienciu
rotfl
// za uzywanie wulgaryzmow i obrazanie moderatora dostajesz nastepne ostrzezenie, przypominam ze jeszcze jedno i wylatujesz z forum
wszystko piknie ale jak dajesz ostrzezenia do nie dyskutuj choć:) bo coś sie prujesz a potem ostrzezenie;)
Didek [Usunięty]
Wysłany: 10-04-2005, 17:33
fany_fan napisał/a:
wszystko piknie ale jak dajesz ostrzezenia do nie dyskutuj choć:) bo coś sie prujesz a potem ostrzezenie;)
Ja dyskutuje, a Ty co robisz? Tego dyskusja nazwac nie mozna. Zrozum ze mam gdzies Twoj wyglad i to ze niby jestes silny, w necie na mnie to wrazenia nie robi. A i na realu sie nie boje.
nie boisz? temu blzugasz na necie, jakbys nie bał nie kozaczył byś, zrozum jestes admin, wpierw mi napinasz a potem dajesz ostrzezenia, stanów sie nad postepoamniem bo sie osmieszasz, a propozycja aktualna, podaj namiary to może Cie odwiedze jak bede miał kurs w Polske, porobie foty by nie było i wstawie na forum z wizyty.
warto pomagac.. kiedys z kolegą wpierdolilismy 4 dzieciakom, ktore cpaly ganje w krzakach.. od tamtej pory ani razu juz nie cpali (przynajmniej nie na naszym osiedlu)
_________________ Powiewa flaga, gdy wiatr sie zerwie a na tej fladze biel jest i czerwień.
Czerwień to miłość, biel - serce czyste, piękne są nasze barwy ojczyste.
ale glupie pytanie zadales , ,
pewnie ze narkomanom trzeba pomagac , ,
moze i masz racje ze chcieli sami tego ale nie kazdy,
niektorzy zaczynaja z czystej ciekawosci inni znowu z prywatnych powodow,
wiem ze jak ktos ma jakies problemy to nie powinnien odrazy siegac po takie specyfiki ale nie kazdy ma silna wole,, i poprostu nie wytrzymuje
nie kazdy ma od razu problemy, po prostu czasem chcemy sie zabawic.. niektorzy pija, niektorzy cpaja.. a ze pod wplywem czegos przestana znac umiar nie znaczy ze mamy ich spisac na straty..
a ja jestem za 'porozumienie ponad podziałami' ;P i z kibicem nigdy na piwie nie byłem, pod warunkiem, zebys mnie nie skasował, to bym poszedl
bez paranoi, piwko, pogadanka, moze Cie przekonam :shock: bez cerygieli, nawet jak mnie zbanujecie niewiem za co, za nic to popatrze az bedziecie robic zspotkanie forumowiczów i wpadne, pogadamy, wypijemy, pare klapsów posypiemy.
Didek [Usunięty]
Wysłany: 11-04-2005, 21:01
OMG, masz problem. Zjazdy robimy w Sheratonie na 69 pietrze w strefie zamknietej.
szkoda, aco sie boisz? etam klamiesz pewnie zjazd przy piweczku na dziłeczce latem, tak sie robi zjazdy....a dzieki komus tam za zdjecie ostrzezen, wrocmy do tematu:
szwendam sie po osiedlu i widze czasem małolatów w krzakach pochowanych z papierowa torebka kleju, jak wachaja, i jak im pomoc? trzeba ich przekopac, rodziny patologiczne, najpierw klei potem kradzierze i wymuszenia, pare kopów dac dla szczeniaka, sa to dzieci 14-17 lat, tka mieszkam w typowej polskiej sypialni blokowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum