pomagac narkomanom... czemu nie. najpierw trzeba by zaczac od znajomych, czesto od siebie. przy okazji polece akcje "Moda na niebranie" prowadzona przez polskie radio BIS. audycje leca w eter w kazdy poniedziale od godz 23 do polnocy. fajna sprawa i jeszcze dam taki link do filmu ktory bardzo mnie poruszyl - "Wolnosc jest darem Boga" https://hyperreal.info/dokument_wolno_c_jest_darem_boga bardzo dobry material, krecony przez czarka ciszewskiego, ktorego bohaterami sa ludzie z kamienicy foksal13. nikt sie tam nie kryje ze swoimi slabosciami, pelno scen wstrzykiwania heroiny (info dla ludzi o slabych newach)
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 17-06-2006, 22:05
zdecydowanie tak... każdy jest człowiekiem popełnia błedy i jeżeli ja bym miała problem chciałabym otrzymac pomoc więc staram się pomagac ludziom nawet jesli to nie jest przyjemne i z myslą w głowie ze moze kiedys ja tez bede potrzebowała pomocy i taka pomoc otrzymam...
malinkaaa dobrze to ujelas. jesli ktos odmawia pomocy, musi byc pewien swej przyszlosci, a przyszlosc nie jest pewna. ciekawe czy Ci ktorzy twierdza ze nie, mysla o swoich dzieciach ktore beda miec/maja.
Warto pomagać tym, którzy tej pomocy potrzebują i chcą. Nieważne, czy to narkoman czy nie.
Madre i prawdziwe
_________________ "Życie to, aby móc odetchnąć jeszcze raz, reszta nic nie znaczy" Mansfield
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
#pi, czy ten film jest z podkładem takiego techno i caly czas tam furają białe ?!. jesli tak to dzisiaj to ogladalem. ale to sie jakos nazywalo tak "warto życ" czy cos. pozdrawiam
#pi, czy ten film jest z podkładem takiego techno i caly czas tam furają białe ?!. jesli tak to dzisiaj to ogladalem. ale to sie jakos nazywalo tak "warto życ" czy cos. pozdrawiam
nie. tam ciagle sobie daja po kablach. a co do muzyki do pozwole sobie zacytowac:
"90% piosenek w tym filmie jest autorstwa legendarnego Krzysztofa “Kamana” Kłosowicza - uzbeckiego szamana z Wrocławia, lidera nie mniej legendarnej formacji Miki Mausoleum. Mausoleum było pierwszym zespołem reggae w Polsce, blisko związanym ze środowiskiem grupy artystycznej Luxus i Pomarańczową Alternatywą.Później Kaman działał pod własnym nazwiskiem wydając w podziemiu genialną kasetę pt. Białe Murzynostwo. Z tego materiału pochodzi większość z wykorzystywanych utwórów. Jeśli nie miałeś okazji usłyszeć - oryginał różni się bardzo od gitarowych wersji z filmu. Jest studyjnie nagranym, transowym, mrocznym dubem, z wykur… trąbką, basem, gitarą i jakąś elektroniką."
#pi ogladalam ten film, wzruszajacy bardzo, mam nadzieje ze da co poniektorym do myslenia
jesli Cie to zainteresuje - Czarek Ciszewski jest juz od 3 miesiecy czysty. leczy sie takze dwoje innych osob z filmu. niestety wielu zmarlo - w koncowce sa wymienieni
Jeżeli pomocą ma być podarowanie delikwentowi dwóch dych na kolejną działkę, to można sobie odpuścić, bo to żadna pomoc. Naprawdę pomóc takim ludziom to trudna i odpowiedzialna sprawa i wymaga sporego zaangażowania.
Nie warto, pomagać narkomanom ponieważ nie wiew czemu.
Ale gdybym tak głębiej pomyślał to napewno jakiś argument wymysliłbym.
Wierzcie mi na słowo rycerza ...
_________________ GsE - gorącym sexem emanuje
Wszystko co zostało napisane przezemnie wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie miałem lepszego zajęcia i strasznie mi się nudziło. Jeśli kogoś uraziłem ..... proszę mnie przeprosić .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum