Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-05-2007, 19:52
kamasutra napisał/a:
chyba tak.. ale najpierw trzeba wiedziec czy druga osobą odwzajemnia to uczucie..
dobrze powiedziane
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
bo ja nie wiem to chyba za mało trzeba czegoś jeszcze tylko czego
1. Interpunkcja nie gryzie.
2. Jeśli to naprawdę miłość to chyba naturalnie ma się uczucie ogromnej chęci przebywania z daną osobą. Więc jeśli kochasz to bądź z nią.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
a nie znacie takich przypadków,że obydwie strony się kochają ,a do siebie nie pasują??
może to być spowodowane brakiem zrozumienia, ale z drugiej strony jak się kogoś nie rozumie, tzn ,że się nie dopasowało. bo naprzykład dwie osoby mogą się kochać,ale codziennie się kłocą, niby chcą dla siebie jak najlepiej, ale jakoś to nie wychodzi. więc lepiej jest dla nich,jak się rozstaną,nie robiąc sobie przykrości nawzajem, pomimo iż się kochają.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 08-05-2007, 10:18
Nimfomanka_ napisał/a:
może to być spowodowane brakiem zrozumienia, ale z drugiej strony jak się kogoś nie rozumie, tzn ,że się nie dopasowało. bo naprzykład dwie osoby mogą się kochać,ale codziennie się kłocą, niby chcą dla siebie jak najlepiej, ale jakoś to nie wychodzi. więc lepiej jest dla nich,jak się rozstaną,nie robiąc sobie przykrości nawzajem, pomimo iż się kochają.
a to wcale nie prawda. bardzo często kłóce sie z moim chłopakie,nie dawno nawet z tego powodu sie z nim rozstałam. Ale wrócilismy do siebie,bo jednak bez siebie było nam cięzej, i nadal się kłócimy,a w sumie ja sie kłóce,ale mój chłopak powiedizał ze tak mnie kocha,że zniesie moje zachowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum