Imię: P jak Poison
Wysłany: 08-05-2007, 12:13
Cytat:
czy to że się kocha to wystarczający powód by być z kimś?
Jeżeli kochasz drugą osobę i ona odwzajemnia to uczucie to zdecydowanie tak. Jeszcze trzeba pamiętać o szanowaniu drugiej osoby, zrozumieniu i dążyć, aby ta druga osoba była szczęśliwa.
Wysłany: 08-05-2007, 15:45 Re: czy to że się kocha to wystarczający powód by być z kimś
parker napisał/a:
bo ja nie wiem to chyba za mało trzeba czegoś jeszcze tylko czego
zaufania i szacunku przede wszystkim
_________________ '..więc jesteś jesteś jesteś
daj niech sprawdzę
niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
oślepłym ze zdumienia oczom..'
czy to że się kocha to wystarczający powód by być z kimś?
Nie.
Nieraz zdarza się, ze dziewczyna zakochuje się w facecie, który jej nie szanuje, dręczy fizycznie oraz psychicznie... Zgadzam się z wyzynarką i również uważam, że w takim przypadku, ona wcale nie powinna z nim być, mimo, ze go kocha.
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Ostatnio zmieniony przez Leany 08-05-2007, 22:56, w całości zmieniany 2 razy
Jeśli to jest prawdziwa miłość to na pewno wystarczy...
Ona darzy go prawdziwą miłością, a on ją bije i niszczy psychicznie - tak... rzeczywiście powinna z nim być, bo przecież z jej strony to wielka milość
Nie można generalizować i mówić, że miłość na pewno wystarczy!
Nie zawsze zakochujemy się we właściwych osobach.
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
w takim przypadku, ona wcale nie powinna z nim być, mimo, ze go kocha.
no,ale zakładamy, że obie strony sie kochają, bo nie jestem w stanie uwierzyż, że facet, który znęca się nad kobieta ją kocha... dlatego to nie jest dobry przykład do tematu. załużmy, że oboje się kochają
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Nie można generalizować i mówić, że miłość na pewno wystarczy!
Nie zawsze zakochujemy się we właściwych osobach.
Zgadzam się.
Czasami zakochujemy się w osobach, które nie odwzajemniają uczucia, wtedy nie ma sensu na siłę próbować budzić miłości. Jeśli ktoś nie kocha to trudno - trzeba się z tym pogodzić.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum