Spotykam sie z chlopakiem od niezbyt dawna, on pisze do mnie"kochanie,slonko itp"obejmuje mnie, pisze ze mu se podobam i ciagle o mnie mysli , i mnie uwielbia, ja tez go bardzoooo lubie ale czuje ze chyba sie wnim juz zakochalam:) czy to jego zachowanie znaczy o tym ze czuje cos wiecej do mnie niz lubiec?i chce codziennie sie ze mna widywac.:)dzis napisal mi ze moze cos wiecej niz polubil mnie i ze jestem sliczna co o tym sadzicie, jesli kocha to czemyu tego niepowie? a moze niekocha?
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1244 Skąd: z raju...
Wysłany: 27-09-2008, 19:12
paulinnkkka napisał/a:
"kochanie,slonko itp"
paulinnkkka napisał/a:
jestem sliczna
moze ci tak mowi,aby sprawic ci przyjemnosc.Nie musi to oznaczac,ze cie kocha.Moze traktuje cie jak przyjaciółke.
rlukasiuk napisał/a:
Bo moze jest wstydliwym chlopakiem i boi sie tego Ci powiedziec.
to czemu przytulajac ja,mowiac komplementy sie nie wstydzi?
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
W moim odczuciu czuje do Ciebie taką miłość jaką może dać 15latek. Chłopaki w tym wieku są nieśmiali i w oczy na pewno szybko Ci tego nie powie, ale bądź cierpliwa i ciesz się każdą chwilą z nim, bo w moim mniemaniu jest w Tobie zadurzony. Może pierwsza mu powiedz, że jest dla Ciebie b. ważny, że się zakochałaś to i jemu się może język rozwiązać.
_________________ Do you spend time with your family? Good. Because a man who doesn't spend time with his family can never be a real man.
Wiesz słowo "kocham" znaczy bardzo dużo i może chłopak nie chce rzucać takimi słowami na lewo i prawo, dopóki nie upewni się, że to co czuje to jest na pewno miłość,zaś z drugiej strony może to czuć, ale wie o tym jak wielkie znaczenie ma to słowo i może obawiać się, czy mówiąc to tak szybko nie wystraszy Ciebie
_________________ "...I see rainbow made of...may dead..."
jeśli masz zamiar kogoś wyśmiewac bądz sobie z kogoś jaja robic to ostrzegam ze ja za takie coś karam warnami.
To jest nabijanie.
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Ciesz się, że ci nie krzyczy że cię kocha bo może to coś mocniejszego i trwalszego jest ;]
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum