Imię: Aneta
Wysłany: 19-01-2008, 09:37 Czy też tak uważacie?
http://www.zanimnapiszesz.ovh.org/
czyż to nie jest istna prawda?
Ja zgadzam się z tym w zupełności, a wy? Czy też denerwują Was napisy typu "LoFfUsIaM Ce sŁoNeCcCkO" ?
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Imię: Ola
Wysłany: 19-01-2008, 10:40
Już kiedyś miałam styczność z ta stroną i całkowicie się zgadzam z punktami tam umieszczonymi. Najbardziej denerwuje mnie to że jak jestem na statucie "zaraz wracam" ludzie normalnie przysyłają mi wiadomości i jeszcze pytają dlaczego nie odp. paranoja.
Czy też denerwują Was napisy typu "LoFfUsIaM Ce sŁoNeCcCkO" ?
denerwuje o_O
Tak się w ogóle zastanawiam czemu oni tak piszą ?
co w tym fajnego:|?
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Tak, irytuje. A ja zazwyczaj mam wyrzuty sumienia, gdy piszę, że taki ktoś ma sp********. A szczególnie idiotyczne wyznania miłości. O wiele lepszym pomysłem wydaje mi się mówienie o miłości do partnera. Chociaż skoro ktoś tak lubi to jego sprawa, nie mogę zabronić.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 19-01-2008, 23:55
Trochę stara już ta strona.
Denerwuje mnie takie pisanie, ale bardziej na forum np niż na gg, bo raczej nie piszą do mnie takie pokemony.
A takie pismo i nienaturalne zdrabnianie bardzo działa mi na nerwy.
Zgadzam się, irytuje mnie takie coś. Przy dłuższych wypowiedziach, czasami nie jestem w stanie tego rozszyfrowac. Na gg nie mam z tym problemu, ale czytając niektóre komentarze w necie, mam z tym problem
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum