Gościu najwyraźniej nie lubi gadać z osobą , która sztucznie podtrzymuje rozmowę przez gg oraz jest netrętna . Ja natomiast też nielubię tych łańcuszków szczęścia czy prośbę o pomoc za 5 gr. Nie używam takiego stylu jak : SkOnT KiLkaSh ponieważ nienawidzę czegoś takiego .
alakcairiel napisał/a:
dostje lancuszki na komorke
nigdy ich nie miałem .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Wysłanie do mnie łańcuszka kończy się na moim aha lub "fajnie, ucałuj mame" - jeśli wysyła mi osoba którą znam lub niczym jeśli osoba nieznajoma.
Nie mam w zwyczaju pisać spierdalaj do nieznajomych.
A łańcuszki mają za małą siłę przebicia by zirytować moją psychikę.
Jedyne co mnie denerwuje to jak ktoś robi w uj literówek i pisze cholernie nieczytelnie (kiedyś sam tak pisałem i nie zwracałem uwagi na tych którzy mi na to zwracali uwagę- starzeje sie chyba ).
Imię: Agnieszka
Wysłany: 22-01-2008, 18:02
Mi jakoś już, dawno nie zdarzyło się dostać żadnego łańcuszka i dobrze, jak ktoś mi takie coś przesyłał to przeważnie go wyśmiewałam że jeszcze sie w takie coś bawi i już więcej mi takiego czegoś nie wklejał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum