Wysłany: 18-07-2006, 13:45 Czy są wśród nas muzycy??
Gracie na czymś?? Na pianinie, skrzypeczkach?? Śpiewacie w jakiejś kapeli?? Macie jakieś muzyczne osiągnięcia?? Ja osobiście czasami pogrywam sobie na gitarze,a śpiewam w każdej wolnej chwili, bo to uwielbiam. A jak jest z wami??
Chodzilam przez 7lat do szkoły muzycznej na fortepian i obój a tak w domu sama to sobie jeszcze czasem i na gitarce cos pogrywam lub na flecie poprzecznym
Ostatnio zmieniony przez diabelek- 18-07-2006, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Zacznę od szkoły muzycznej gdzie uczę się grać na kontrabasie i gitarze bassowej. Za rok dojdzie mi także pianino, ale tym się na razie nie martwie. Gram także w zespole bardziej lub mniej rockowym na gitarze bassowej. Czasem amatorsko zdarzy mi się zagrać na gitarze klasycznej. No i umiem zagrać podstawowy bit na perkusji. Lubię śpiewać, ale nie za bardzo umiem. Myślę, że muzykiem mogę się nazwać...
nie dawno skończyłam z takim jakby to... "profsjonalnym" śpiewaniem. Przestałam jeździ na festiwale i tak dalej, ponieważ strasznie się wstydziłam i denerwowałam, więc teraz po prostu sobie podspiewuje Gram na gitarze, pianinie i flecie prostym.
Ale na żadnym nie jakos fantastycznie. Ale na gitarze zamierzam, bo zaczęłam sie cuzy rok temu ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum