Jestem wokalistą zespołu metalowego... Trochę mi już gardeło siada
Roza napisał/a:
Papkin, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Mam nadzieję, że to nie do mnie??
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Jesli chodzi o mnie to gram na perkusji od 5lat a zeby bylo smieszniej jestem raperem za niedlugo ukaze sie pierwsza moja plyta jednak ona bedzie nagrana w moim wlasnym domowym studiu czyli tam gdzie czuje sie najlepiej plyta bedzie nosic tytuł "Historie z życia wzięte"plyta ta bedzie dostepna tylko i wyłacznie dla przyjaciół i znajomych
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak występuja przyjaciele(...)Asterix
Jestem wokalistą zespołu metalowego... Trochę mi już gardeło siada
Roza napisał/a:
Papkin, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Mam nadzieję, że to nie do mnie??
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum