Śpiewam tu i tam:) kocham to i tyle:)) Nie wiem jak mi to wychodzi(ale chyba niezle bo mam na koncie pare nagród<skromny>) Ale guzik mnie to obchodzi:) Poprostu kocham scene i dopoki mam mozliwosc to na niej "zostane":)Buziak:)
_________________ "Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy."
W. Szymborska
ee ja gram sobie na guitarze tak amatorsko ale dosyc ladnie mi to wychdozi gram juz jakies 4 lata. a kiedys gralem na : pianinie, akordeonie, flecie, harmonijce. ale tylko napianinie dobrze gralem naprawde dobrze. a reszgta to tak dla rekereacji;p pzodr
Kiedys grałam na gitarze i nawet dostawałam jakieś wyróżninia na konkursach, ale to nie było to .... od 3 lat gram na saksofonie i to jest najpiękniejszy instrument na świecie
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 26-07-2006, 09:53
Kiedyś ( jakieś 5 lat temu ) grałem w zespole Death/Trash Metalowym "SlaughterHouse" jako basista i czasem jako wokalista . Zagraliśmy nawet kilka koncertów... Dziś gram bardzo rzadko ( na gitarze ) . Zamiast gitary mam deki i moje kochane winyle . Czy jestem muzykiem ? Nie wiem , może
Wysłany: 26-07-2006, 11:51
A ja gram na gitaqce klasycznej (4 lata), a teraz od września przesiadam sie na eleqtrica Śpiewam od 2 lat. Występuje na wielu konkursach... no i często wygrywam ; D
Imię: h-noolka
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2006 Posty: 87 Skąd: z nienacka
Wysłany: 23-08-2006, 18:40
gram sobie gram . . . na nerwach, gitarce, troszke ze sluchu na keyboardzie, flazolecie . . . a co do spiewania to tylko o tym marze, aby tym sie kiedys profesjonalnie zajac . . . spiewam w dwoch zespolach, w jednym z nich jako solistka . . . ponoc mam niezle wyniki i duze mozliwosci, potrzrbny tylko jakis specjalista od emisji glosu . . . i na tym chyba sie moja dotychczasowa kariera konczy =) jeszcze o omnie uslyszycie
_________________ hanoolka.blog.onet.pl
1. Admin ma zawsze rację
2. Jesli twierdzisz, że nie ma racji, patrz punkt 1
3. Uwierzę w to, gdy będę jednym z nich
Meine Wunderwaffe lepsze niż Luftwaffe, jst bardzo ciekafe w co nim trafe!!
ja uwielbiam śpiewać!!!! najlepiej to jak nikogo w domku nie ma ( w sensie dla nich lepiej )... w dziecinstwie gralam troche na keyboardzie i nagrywalam piosenki z przyjacółką na kasety magnetofonowe. hiih, to były czasy...:)
_________________ ' the kind of girl who leaves out condoms on the bedroom dresser just to make you jealous of the men she fucked before you met her..'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum