Imię: Paula
Wysłany: 25-01-2006, 12:23
Ale po co takie pytanie?Dajecie jakies formułki które tak naprawde są gówno warte i nie maja na celu nic szczegolnego a tak naprawde to sciagnales to ze strony internetowej dla nicniewiedzacych albo spisales z czasopisma "Pani domu".
_________________ "...nie wies co cię spotka jutro..."
ja nie widze specjalnej roznicy czy twardy czy miekki (chociaz twardych nie probowalem ale widzialem skutki) narkotyk to narkotyk tylko moga byc slabsze lub mocniejsze w dzialaniu ja osobiscie preferuje tak jak juz ktos napisal na tym forum haszysz i ziele indyjskie reszta mnie nie obchodzi.wszystko co mocniejsze od maryski to gowno robiace z mozgu bloto.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 21-03-2006, 17:02
bo chodzi o to że narkotyki czy twarde czy miękkie na dłuższą mete są groźne.
Bo narkotyki miekkie powodują ze sięgasz po te twarde które prowadza do smierci nawet. Myslę że jezeli ktos bedzie chciał brać narkotyki czy będzie chciał się zabawić to nie będzie się zastanawiał jakie narkotyk jest bezpieczniejszy...tylko aby lepiej w łeb dawało:P
synu nie podaje sie za starszego tylko obracam sie w takim towarzystwie ktore jak by to nazwala moja babka "rozwydrzona mlodziez" i widzialem co ludzie ze soba wyprawiali po twardych dragach
[ Dodano: 21 Mar 2006 05:04 pm ]
synu to w koncu wymiana pogladow
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 21-03-2006, 17:07
roman napisał/a:
synu nie podaje sie za starszego tylko obracam sie w takim towarzystwie ktore jak by to nazwala moja babka "rozwydrzona mlodziez" i widzialem co ludzie ze soba wyprawiali po twardych dragach
Jakbyś mial mózg to byś zauwazyl, ze nie pisalem tego do Ciebie. Brawa za inteligencję
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum