Czy to, że nie powiedziałam jej prawy czyni mnie lepszą?
zapewne w jej oczach tak:):)
nie pale trawki raz sprobowalam i mi sie odechcialo;)
a co do seksu...z tym tez nie mam oporow
mowie wprost:)
i tak jest ok po co mam robic z tego temat tabu
raz jak wyjezdzalam na weekend w gory z chlopakiem tylko we dwoje to mi mama powiedziala "robcie tak to abys podwojna nie wrocila" a ja "spoko mamy prezerwatywy"
Biorąc pod uwagę fakt, że moi rodzice nie potrafią ROZMAWIAĆ, byłam w szoku kiedy to mama zebrała się na odwagę i powiedziała: "Wiem, że nie zostaniesz na noc w domu. Wiem, u kogo będziesz nocować. Postaraj się tylko, żebyś z dzieckiem nie wróciła".
Czy mi ufają? Nie wiem. Ich dające mi swobodę zachowanie jest raczej wyrazem obojętności. Dawno już zauważyli, że wszystko co robię- robię i tak dla siebie. Dlatego nigdy nie musieli mnie zmuszać do nauki, w życiu nie byli ani razu na wywiadówce, nie przetrzepywali kieszeni, jak widzieli papierosy, zbywali to milczeniem, jak wracałam nad ranem- nie pytali gdzie byłam. Czasem tylko mama mruknęła pod nosem, że pewnie się kurwię. Nie wiem czy mi ufają, w sumie nie robi mi to różnicy.
_________________ Żadnych objaśnień. Odsyłaczy.
Przypisów. Haseł.
Libacja milczących winorośli.
Wszystko zależy od tego
jak długo będziemy zawsze.
W 100%, wychodzę kiedy chcę, wracam kiedy chcę, nie ma zbędnych pytań, zbędnego moralizatorstwa i jest dobrze
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Mnie rodzice nie ufaja.. tzn palic mi pozwalaja pic piwko tez, ale np isc do kogos na noc nie, albo wyjechac samemu gdzies bo uwazaja ze sie nawale jak szpak...
A stalo sie tak po pare razy obiecywalem ze przyjde trzezwy a mnie wnosili xD
Imię: Łukasz
Wysłany: 07-06-2008, 14:24
Chyba tak, ale ostatnio miałem lipe.
Starsi znaleźli moje szlugi w kieszeni - powiedzialem ze przechowywalem koledze i ze mialem mu je dzisiaj oddać - uwierzyli chociaż teraz są bardzo podejrzliwi
_________________ I podniesiesz się, rezerwy te są wieczną z krain...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum