Wysłany: 22-03-2007, 13:53 Czy pozwalasz sobie pyrknąć?
Czy pozwalasz sobie pyrknąć (wydalic gazy jelitowe) przy partnerze?
Nie wiem czy wiecie ale wyczytalem na wiki ze:
Cytat:
Metan - jeden z gazów jelitowych jest gazem cieplarnianym, którego wpływ jest 22 razy większy niż dwutlenku węgla, a średnia zawartość w atmosferze wynosi 1,7 ppm. Między innymi ze względu na gwałtowny wzrost ilości zwierząt hodowlanych i ludzi mieszkających na Ziemi w ziemskiej atmosferze w ciągu minionych dwustu lat ilość metanu wzrosła ponad dwukrotnie.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 22-03-2007, 13:56
wybralem ostatnia opcje
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 22-03-2007, 14:19
Didek napisał/a:
Nie pyrkam, a chciałbym.
w czym problem?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 22-03-2007, 14:21
Wooof napisał/a:
Didek napisał/a:
Nie pyrkam, a chciałbym.
w czym problem?
Przed chwilą dopiero dowiedziałem się, że istnieje coś takiego jak pyrkanie. Muszę się przystosować.
Tych ktorzy sie krempuja a chca zaglosowac chcialbym poinformowac ze ankieta jest jak najbardziej anonimowa (moze z wyjatkiem moderatorow ktorzy maja wglad, ale milcza jak grob)
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum