Dzisiaj pierdziałem na przystanku. Dwa razy. Nikt nie zauważył. Stałem sam.
Ciężko by było zauważyć Twojego piarda, chyba, że byś sie posrał
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Ktoś mógł by usłyszeć, poczuć, ale żeby zobaczyć? Zresztą kto wie co za ludzie chodzą po tym świecie.
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Ostatnio zmieniony przez Tomus909 25-03-2007, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Ktoś mógł by usłyszeć, poczuć, ale żeby zobaczyć? Zresztą kto wie co za ludzie chodzą po tym świecie.
Niektórzy z nich wiedzą o tym, że wzrok nie jest jedynym zmysłem ludzkim, a przez to nie tylko on jest odpowiedzialny za postrzeganie czegokolwiek. No, ale widzę, że dla niektórych to zbyt wysokie progi.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Wysłany: 20-07-2007, 22:54
Zle mi sie kojarzy ten temat.
Moj pan na PO zawsze opowiada dowcipy <szalenie smieszne oczywiscie>zwiazane wlasnie z tym. Na kazdej lekcji. Straszne...
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
o boshe........a jak weźmiecie ślub to będziecie wychodzic zeby sobie"pyrknąć"??
to coś naturalnego..........może nie pieknego ale cuż....oczywiście nie mówie o takim pyrkaniu kosmicznym żeby wszyscy patrzyli ale jakieś cichacze albo półgłosnie......
Imię: Anna
Wysłany: 23-07-2007, 15:36
my sobie raczej na to nie pozwalamy, ale kiedyś to może się zmienić, choć nie jestem pewna, a wręcz wątpię uważam, że na takie rzeczy obojętnie gdzie i z kimś się jest, jest raczej miejsce w toalecie. po co za przeproszeniem smrodzić w pokoju?
I3ziko napisał/a:
mego przyjaciela świętej pamięci wuj jak pyrkał to mówił "pościłem żarta"
rozbrajające...
mój tata jak sobie zdrowo "pyrknie" to zawsze pyta "mówiłaś coś?". to też rozbraja
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ostatnio zmieniony przez harlequin 23-07-2007, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum