on nie traktuje Cie na powaznie, na powaznie to on ma zone i dwoje dzieci a Ty mozesz byc tylko zabawka odskocznia od codziennosci, monotonii ;)tez to przerabialam wiec wiem jak to jest, oczywiscie nie uogolniam ;]
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
wydaje mi sie ze cie kocha. mam prozbe odpowiedz mi na jedno pytanie dlaczego jesli dziewczyna ma 14 lat i jest z durzo starszym facetem tak jak ty to nazywa sie go pedofilem a w twoim przypadku nie?
darn, niektóre mają 14 lat, ale psychicznie są starsze <lol>
Tak kiedyś widziałem w jednej rozmowie dwóch kolesi.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nom. Bo ten młody (14 lat) opowiadał tamtemu jaki to on nie jest kibol. Tamten - warszawiak (17 lat) mówił mu, że za młody jest to tamten mu sypnął takim tekstem, na co warszawiak go skwitował: na grobie będzie napisane: "tu leży 14 - latek, który był duchem starszy."
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
mam prozbe odpowiedz mi na jedno pytanie dlaczego jesli dziewczyna ma 14 lat i jest z durzo starszym facetem tak jak ty to nazywa sie go pedofilem a w twoim przypadku nie?
20-letnia dziewczyna jest już dorosłą kobietą i ma prawo spotykać się zkim chce i facet starszy o 16 lat może również się z nią spotykać nie naruszając prawa. Ale jeśli dojrzały facet uwodzi 14-latkę jest to naruszenie prawa i pedofilstwo, bo jednak jesteś dzieckiem i on nie ma prawa tego robić. A poza tym psychika 14-latki znacznie się różni od 20-latki. Możesz być dojrzała psychicznie jak na swój wiek, ale nie na tyle żeby być gotową na dziecko,odpowiedzialność, złośliwości ludzi i wszelkie przeciwności losu. Ja i tak mam wątpliwości co do tego czy facet z którym się spotykam byłby w stanie mnie pokochać na tyle, żeby się ze mną ożenił, chociaż była taka rozmowa, powiedział że myslał o tym, tylko zastanawia się czy to by było rozsądne np ja 30 lat on 46, czy ten związek ma szansę przetrwać. Ja już się nie chcę zastanawiać czy on mnie traktuje poważnie, czy coś do mnie czuje, czy tylko doskonale gra żeby osiągnąć jakiś cel, po prostu z tym skończyłam, bo nie chcę być z mężczyzną który ma dwoje dzieci z inną kobietą i chciałabym mieć pełny ślub tzn. kościelny, a rozwodnik przecież nie może.
Hmmm...po tym opisie myślę, że może mu na Tobie zależeć (nie znaczy że musi na 100%). Jednak ja na Twoim miejscu w dalszym ciągu powstrzymywałabym się jeszcze od różnych poważnych decyzji. Trzymaj się i życzę powodzenia
_________________ Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza...
Imię: David
Wysłany: 24-01-2007, 01:40
życze Ci tylko tyle żeby Ci nie spaprał życia.
A i jeszcze to.. a pomyślałaś że rozbijasz mu rodzine ? Wyobraź sobie sytacje gdy przychodiz do Ciebie jego dziecko i pyta się "Czemu zabralas nam tatusia?" a pzoatym jeśli zostawi żone, matke swoich dzieci dla Ciebie to tak samo może kiedyś zostawi Ciebie. Trudna sytuacja
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 24-01-2007, 15:59
sweet_girl86 napisał/a:
spotykam się z mężczyzną o 16 lat starszym. On ma żonę i 2 dzieci
<spada z krzesła>
sweet_girl86 napisał/a:
Wiem że to może trochę naiwne z mojej strony
nawet nie troche
sweet_girl86 napisał/a:
Mówi że traktuje mnie bardzo poważnie, jestem dla niego ważna i bliska
Niestety tylko "mówi" a to nie znaczy że tak własnie jest
sweet_girl86 napisał/a:
Jak wy myślicie, czy z mojego opisu wynika że on traktuje mnie poważnie?
wg. mnie to jestes jego kolejną dupcią do poruchania.
Gdyby odrazu dał Ci do zrozumienia, że chce Cie przelecieć, to już byś z nim nie była.
Dlatego narazie robi co chcesz, aż wkońcu mu się "oddasz" (zaufasz) i będzie szukał następnej.
Jak myslisz dlaczego zostawił żonę ... w dodatku dla młodej dupy?
Zastanów się...
Jestes młoda, na pewno piękna, więc nie będziesz miała problemu ze znalezieniem kogoś godnego Twojej uwagi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum