Cóż, wg. mnie dojrzałość kształtuje to co człowiek przeszedł w życiu, co widział, co czytał, z kim rozmawiał a nie to, że ma 20 lat i w tym wieku na pewno jest już dojrzały -.-
Dla Ciebie mogę zmienić nazwę, na coś bardziej przyjemnego
Żeby nie było, że jestem nietrzeźwy, bądź też całkiem padłem
na głowę to był oczywiście żarcik, pod żadnym pozorem nie chciałem
Cię urazić, nie miało to również godzić w Twoją dumę. Michaś
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Dołączę się do rozmowy i popieram w 99% Michaś'a, ponieważ w mojej klasie chłopaki są bardziej inteligentni niż nasze dziewczyny, a 1% nie ponieważ jest u nas chłopak co zachowuje się jak przedszkolak mów mu uspokój się a on opowiada głupie kawały i sam się śmieje.. nie można powiedzieć iż dziewczyny są górą, bo w obu płciach są dzieci mądre i głupie (bez obrazy). Taki charakter nie zmienisz za chiny, jeżeli on nie będzie nad sobą pracował.
Michał ale trzeba mieć trochę inteligencji by zachowywać się dojrzale czyż nie?? Tu chodzi o kulturę osobistą itp... a jeżeli komuś brak tych rzeczy to znaczy że nie jest dojrzałą osbą
_________________ Fuck you !!
Znak zodiaku:
blablabla
Imię: artur
Wysłany: 14-08-2007, 11:41
ja tam nie rozumiem po cholere kogos zmieniac co to w ogole za zwiazek ma byc jak na samym poczatku jest podobasz mi sie ale to to to i to bym w tobie zmienil/a psss..bezsens totalny
Hej! Daj mu dorosnąć. Chłopacy dojrzewają później od dziewczyn. Może Ty oczekujesz poważnego związku, oddania a on czego innego. Z drugiej strony jeśli go kochasz/kochałaś to kochaj go nie za to jaki jest a pomimo tego jaki jest:) życzę powodzenia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum