W moim liceum było paru normalnych nauczycieli, którzy naprawdę rozumieli uczniów, ale znaleźli się również i tacy, którzy uwielbiali poniżać- przykre.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
oo ja też mojego pana od historii lubię
fajny gościu ;P
U mnie pan od historii jest strasznie podobny do mojego nauczyciela WOS'u z gimnazjum. Nie tylko z wyglądu, ale również z zachowania, mają takie samo poczucie humoru i w ogóle czuje się jak na WOS'ie xD. Mam nadzieje, że okaże się równie dobrzym pedagogiem i że nie posiada pewnych wad tego z gim.
ja tez xD. nienawidze typa z wf. Lubię panią z biologii, bo jest pozytywnie zakręcona, ale jak się juz zdenerwuje, to jest nieciekawie ; D
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
w LO normalni byli: pani od biologi, taka kobieta z klasą, początkowo wszyscy się jej bali, świetna była; pani z matmy, co to była za kobieta!; pan z faków z histy, dziwny, ale ciekawy; pani z angola, uwielbiała nas.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 13-09-2007, 19:27
Cytat:
Czy macie w szkole jakiegos normalnego nauczyciela ?
Jasne! Jest jeden taki normalny, a nawiedzonyyyyyyyyy do kwadratu! Uwielbiam go! 24 godziny na dobę uśmiechnięty i szczęśliwy! Za to go podziwiam! p. od Angielskiego! Świetny gość! Idol wszystkich w liceum/ gimnazjum a mojej szkole .
Imię: Ola
Wysłany: 13-09-2007, 19:33
dkf napisał/a:
No bo czy ktoś uczący matematyki jest nienormalny?? Ja się jeszcze nie spotkałam.
Może być, ja miałam taka w gimnazjum. była nienormalna. nie umiała matematyki i nie umiala sobie z nami poradzić.
Mój nauczyciel od historii w LO jest świetny. Idealny nauczyciel. Umie wytłumaczyć, zainteresować,duzo wymaga, ma duże poczucie humoru, szanuje uczniów i wszyscy go szanują. po prostu the best.
Ostatnio zmieniony przez legalna 13-09-2007, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum