Imię: Anna
Wysłany: 18-11-2007, 19:51
Właściwie nie mam normalnych nauczycieli.
Jest paru takich, których bardzo lubię, ale to nie znaczy, że są normalni.
Są w porządku, dobrze tłumaczą, oceniają sprawiedliwie, ale swoje odchyły mają...
(oj mają...)
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Pewnie że tacy sie zdarzają Przy takich przynajmniej chce sie uczyć, można z nimi normalnie pogadać i sie człowiek nie stresuje To jest nauczyciel z powołania W mojej szkole oczywiście taki był i miło go wspominam
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
podstawówka - byli tacy...
gimnazjum - hmmm... no coment...
liceum - najlepsze czasy i nauczyciele (wyjątki były oczywiście )
studia - nie jest źle, niektórych powinno się wysłać na koniec świata ale są i tacy którzy równoważą to wszystko...
Czy macie w szkole jakiegos normalnego nauczyciela ?
facet od niemieckiego i pani od polaka,ktora odeszla na urlop macierzyński
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
U mnie nauczyciele byli narmalni, był tylko jeden taki ewenement Pani Jania od matematyki. Bardzo często się przejezyczała, zamiast przerwy między zdnaiem używała słowa uwaga podam tutaj kilka cytatów z jej zdań
"Te chorowite poprosze do przodu bo powiecie, ze uwaga"
"Uwaga bo uwaga"
Raz zapytałem jak to się oblicza, usłyszałem odpowiedź od pani "ta tak a ta nie bo tak"
"Dzisiaj nie będziemy pisać, ale sobie zapiszemy"
"Przesuńcie okno" "
"My tu o tym bo nie wiemy o tym"
"Prze, nie wiem, ze nie zapisywalismy bo nie"
"To jest, nie bedzie. O co tu chodzi?"
"I zejdz z tych oblokow bo to jest uwaga."
Ale ogólnie rzecz biorąc jest spoko z niej babka, czasami na nas ryczała jak bawuł, ale badz co badz szła nam bardzo na rękę. Czasami nawet sama za nas pisała sprawdziany.
Większość jest całkiem sympatyczna i dobrze uczy,ale najlepsza jest babka od WOS-u.Bardzo miła,pogodna,wesoła i potrafi rozmawiać.Widać,że ma podejście.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum