Ja bardzo dobrze się spisuje w czasie "wolniejszych" kawałków, natomiast kiedy przychodzi mi pokazać swoje umiętności w czymś szybszym to raczej "leże"
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Mam wyczucie rytmu, lubie tanczyćdo disco i umiem tańczyćdo disco (oczywiście nie jak zawodowy tancerz ale umiem) i sporo osób mi mówiło że super tańcze i pytało sie czy nie chodziłem gdzieśna kursy tańca a ja odpowiadam zawsze że nie
faceci co tu duzo gadac....moze poczucie rytmu mamy,ale ruszamy sie jak ofermy...nie ma to jak dziewczyna,zakreci bioderkami,tyłeczkiem itd. ehh kocham tanczace dziewczyny
A ja chyba tancze dobrze... zreszta niewiele jest dziewczyn bez wyczucia rytmu... chociaz watpie ze sie wyrozniam z tlumu ale to inni powinni ocenic... ogolnie lubie tanczyc... i jak ktos tu napisal "krecic tyleczkiem"... ale tak to juz jest na disco...
Tańcze jak Jessica Alba w HONEY Taaaa, a tak naprawde to oglądałem swoją studniówkę i obczajałem swój taniec ... już nigdy więcej tego nie będe oglądał
Tydzien temu gosciowi w szklarskiej porebie moj taniec spodobal sie tak bardzo ze stawiał drinki mi i kumplowi z ktorym tancowałam Pozniej zaczełam sie zastanawiac czy to czasem kumpel nie zrobił na nim takiego wrazenia .. hihi
A tańczyc lubie i poczucie rytmu jakies chyba tez mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum