Tego też nie nazwałbym filmem wojennym ale nie oglądałem całego więc może później się strzelali.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 19-01-2007, 17:35
G.a.p.o.n. napisał/a:
Tego też nie nazwałbym filmem wojennym ale nie oglądałem całego więc może później się strzelali.
Związek Stanisławy z Klanu z Jeremiaszem jeszcze nie został skonsumowany, ale tutaj chyba możemy mówić o romansie ? Się nie spieraj się - Pianista to przede wszystkim dramat oparty na faktach, ale też wojenny.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 19-01-2007, 19:04 Re: Czy lubicie filmy wojenne?
SAW napisał/a:
Lubicie np oglądać wojenne filmy np szeregowiec rayan, wróg u bram, helikopter w ogniu?
Tak
Polecam "Byliśmy żołnierzami"
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
ludzie a ogladał ktoś "wybawce" ? (film o wojnie w Jugosławii) jeżeli o mnie chodzi to ten film zrobił piorunujące wrażenie http://www.filmweb.pl/Wyb...ie,Film,id=9368 Polecam
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Pearl Harbor był fajny. Chociaż gównie podobał mi się ze względu na aktorów i wątek miłosny ;p
Najlepszy jaki widziałam to chyba Helikopter w ogniu i Wróg u bram.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 26-04-2007, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Filmy wojenne według mnie do najlepszych nie należą. Wyjątek stanowią tylko niektóre filmy, np. Pianista i Ucieczka z Sobiboru ( dla chętnych, jest w dzisiejszym Dzienniku)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum