Na AM w Łodzi jest ponoć całkiem okuś ale na Poznańskiej jest lepiej bo nie trzeba fizy zdawać na maturze.
No właśnie fizy nie trzeba zdawać i dlatego własnie tam najtrudniej dostać się na medycynę, próg był 168 w tym roku czyli z roz bioli i chemii trzeba bylo mieć po 84%.
Znak zodiaku:
carrolyna [Usunięty]
Wysłany: 10-08-2006, 18:45
84% to nie aż tak źle....Ale to tylko moje zdanie...
84% to nie aż tak źle....Ale to tylko moje zdanie...
84% to jest próg a średnio tam ludzie mają po 90%,więc żeby być średniakiem trzeba mieć po 90% z roz. boli i chemii więc to mało nie jest ,nie zdawałaś matury więc w sumie nie masz pojęcia czy to dużo czy też mało:)
Ostatnio zmieniony przez mewa 12-08-2006, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
84% to jest próg a średnio tam ludzie mają po 90%,więc żeby być średniakiem trzeba mieć po 90% z roz. boli i chemii więc to mało nie jest ,nie zdawałaś matury więc w sumie nie masz pojęcia czy to dużo czy też mało:)
niby duzo ale gdyby sie tak dobrze przygotowac to z chemi to bez niczego 90% a biola bedzie troszke trudniej a fizyka jest potrzebna tylko na niektorych tak? ale pewnie lepiej tez zdawac dla wszystkiego...? jak myslicie? ja mam jeszcze czas do matury ale wole teraz wiedziec i najwyzej zmienic swoje plany ale jak narazie to bardzo powaznie mysle o medycynie...
pozdrawiam wszystkich i dziekuje za dotychczasowe posty
niby duzo ale gdyby sie tak dobrze przygotowac to z chemi to bez niczego 90%
No z chemii to rzeczywiście 90% nie jest dużo, tylko niestety można dużo głupich błedów zrobić,np moja kolezanka ,która w pierwszej klasie liceum miła już indeks na UMK na chemię miała z maturki 58%...więc możesz sie dobrze przygotować a i tak może wyjść źle...matura to taka loteria trochę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum