Kiedyś kradłam siostrze drobne pieniądze, jak jeszcze nie umiała liczyć. Jednak w miarę szybko opanowała tą sztukę, na pieniądzach właśnie, więc już nie kradnę.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
pamiętam, że w przedszkolu były takie karteczki, co to jak sie je poskładało, spięło gumką po jednej stronie i tak... no nie wiem jak to napisać, ale chodziło o to, że na tych kartkach był narysowany dalmatyńczyk i własnie szybko je przewracając ten piesek sie ruszał (mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi) i to sie wszystkim podobało, a ja pamiętałam, że przedszkolanka zabrała mi kolorowanke i dodała do książeczek, a potem ktoś mi ja pokreślił i w ramach zemsty zapierdzieliłam to z pieskiem
Kiedyś jak byłem taki mały szczur (ze 10-12lat) to kradłem i to dość sporo i często. He ciiiiichosza już nic nie będę mówił bo mnie jeszcze do kryminału wsadzą . Teraz nie kradnę.
Bo po co mam kraść np. 5 zł siostrze jak za "piuntke" nic nie kupię, jak bym miał kraść teraz to sumy zaczynające się od 50K pln. Mniejszych sum się nie opłaca. Przynajmniej ja tak myślę.
_________________ Powiedziałem narkotykom: NIE! Nie posłuchały.
w przyrodzie nic nie ginie - tylko zmienia własciciela
Ad. labanda. Uważam, że kradzież to zło. 5. Nie zabijaj 6. Nie kradnij. Widzisz nawet w dekalogu jest 6. przykazanie. W dzisiejszych czasach złodziejstwo to plaga.
Ad. alanho. hihihi prawdę gadasz
_________________ Powiedziałem narkotykom: NIE! Nie posłuchały.
To ja sie pochwale:) Podprowadzilem wczoraj sok z czarnej pozeczki 2-litrowy bo przepitka byla potrzebna a glaby ode mnie kupili napoj gazowany a ja gazowanego nie lubie
Kapsle na festynie. Śrubkę w siedzibie telewizji publicznej w warszawie i nie pamiętam co jeszcze ;d
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum