a nie było takiego tematu?? bo gdzieś już pisałam o swoich kradzieżach...
coraz częściej wydaje mi się, że mam kleptomanię- jak widzę sztućce. szczególnie łyżeczki. takie śliczne są . jak ost byłam z kolegą na ciastku to zabrał mi moją łyżeczkę, żebym przypadkiem nie zwinęła.
tak. kradne tylko sztućce. ciekawe to. a i kufle od piwa, ale to tyko grupowo.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
kiedys wszedlem do sklepu, wzialem butelke wody mineralnej(owczesna cena rynkowa ok.35gr) i zamiast skierowac sie do kasy wyszedlem, na zewnatrz wypilem, wszedlem ponownie do sklepu zwrocic butelke, skierowalem sie do domu i wtesy uswiadomilem sobie, ze niechcacy zostalem zlodziejem
_________________ (\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Dołącz do świeżego i jeszcze ciepłego forum graficznego!
Koleżanka z ławki ukradła mi gumkę do ścierania z Britney Spears.
Tęsknie za tą gumką.
Miała taki okropny niebieski kolor....
<ryczy>
Co zrobic koleżance?
Udusic?
Utopic?
Podpalic?
Kiedys w podstawowce kopalismy z kolega pilke na korytarzu I rozbilismy szybe w jednej z wystawek wiszacych na scianie. Momentalnie ze swojej kanciapy wyskoczyl nasz nauczyciel od wf-u i zacza drzec ryja na nas. Musielismy odkupic szybe. Po lekcjach poszlismy do osiedlowego szklarza z wymiarami szyby zeby nam taka wycial. Niestety nie bylo nas na nia stac. Nie pamietam juz ile kosztowala ale niestety tyle nie mielismy. Wracajac do domu jeden z nas wpadl na pomysl zeby poprostu isc na drugie pietro wyciagnac szybe z innej gabloty i zaniesc ja nauczycielowi. Tak tez zrobilismy. To nie byla zwyczajna szyba miala takie specjalne naciecia do przesuwania jej i zaokraglone boki. Nauczyciel chyba sie domyslil jak to zrobilismy, usmiechnal sie tylko i stwierzil ze szyba jest idealna „taka sama jak tamta”. Wiec w sumie to nawet nie wiem czy to do konca byla kradziez, raczej wandalizm ktory uszedl nam plazem.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum