_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
jak najbardziej jest szczê¶liwy...;] najbardzej mnie w nim wkurza to jk walnie mi fochem i sie nie odzywa...nawet jak to jest na zarty...;p;]
_________________ Ka¿dy Chce Kochaæ, Byæ Kochanym, Bez Mi³o¶ci Serce Krwawi, A Te Rany Nigdy Siê Nie Goj±, Nic Nie Ukoji Bólu, Samotno¶ci, Gdy Mi³o¶ci Brak.
Wszyscy to moga miec tendencje do nich ale sztuka jest umiejetnosc opanowania checi po prostu strzelenia focha, tudzez focha zamiast rozmowy o probemie
Ja jestem bardzo szczesliwa w swoim zwiazku.. a to co mnie wkurza to fakt, ze zycie nam pogmatwalo ze On pracuje w ³orso³ a ja jeszcze jestem we Wro... i chyba to, ze czasem On sie zamyka w sobie - co jak wiem z rozmowy jest wynikiem tego, ze przywykl do tego, ze jest sam i sam sobie radzi a teraz musi sie spowrotem przestawic ze ma na kim polegac..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum